logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

دانا گزارش می دهد؛

«فیک نیوزها» ابزار اصلاحات برای تخریب مجلس/ حقوق واقعی نمایندگان مجلس چقدر است؟

«فیک نیوزها» ابزار اصلاحات برای تخریب مجلس/ حقوق واقعی نمایندگان مجلس چقدر است؟
این روزها فیک نیوزها یا همان اخبار جعلی ابزاری برای تخریب مجلس یازدهم شده است و جریان اصلاحات با بی اخلاقی رسانه ای حتی از تولید اخبار فیک هم در این عرصه غافل نمی شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ روز گذشته خبری روی خروجی یکی از خبرگزاری های اصلاح طلب قرار گرفت که از واریز اولین حقوق نمایندگان مجلس خبر می داد. خبری که در مصاحبه با یکی از نمایندگان منتشر شد. در توئیتر برخی از عناصر اصلاحات اقدام به قلب مطلب کردند و ودیعه مسکن و حقوق نمایندگان را یکجا حساب کردند و به عنوان حقوق نمایندگان منتشر و خبرپراکنی کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 امروز این موضوع در صفحه یک روزنامه آفتاب یزد منتشر شد و روزنامه اصلاح طلب نوشت: « در حالی که بسیاری از مردم این روز‌ها در تامین حداقل معاش خود مشکل دارند و در تنگناهای اقتصادی قرار گرفته‌اند خبر واریز 231میلیونی برای نمایندگان داغ دل بسیاری از مردم را تازه کرد. حسین جلالی، نماینده مردم رفسنجان و انار در گفت‌وگو با ایسنا از واریز حقوق نمایندگان خبر داد و گفت: اولین حقوق نمایندگی ۱۱میلیون تومان واریز شده به علاوه ۲۰۰ میلیون تومان بابت مسکن و ۲۰ میلیون تومان هم برای سایر هزینه‌ها به حساب ما واریز شد.»
,
 
,
, ,

این درحالی است که این نماینده مجلس در گفتگو با ایسنا توضیح داده است که « بنده یک خانه ۲۲۵ متری در قم و یک قطعه زمین از ۱۵ سال پیش در پردیسان قم و یک خودرو پژو مدل ۸۵ دارم که به دلیل فرسودگی قصد تعویض آن را دارم، هیچ نوع ملک و باغی در رفسنجان ندارم، اولین حقوق نمایندگی ۱۱ میلیون تومان واریز شده به علاوه ۲۰۰ میلیون تومان بابت مسکن و ۲۰ میلیون تومان هم برای سایر هزینه‌ها به حساب ما واریز شده است و قطعا اگر اموالم اضافه شد اعلام خواهم کرد.»

,

این درحالی است که این نماینده مجلس در گفتگو با ایسنا توضیح داده است که « بنده یک خانه ۲۲۵ متری در قم و یک قطعه زمین از ۱۵ سال پیش در پردیسان قم و یک خودرو پژو مدل ۸۵ دارم که به دلیل فرسودگی قصد تعویض آن را دارم، هیچ نوع ملک و باغی در رفسنجان ندارم، اولین حقوق نمایندگی ۱۱ میلیون تومان واریز شده به علاوه ۲۰۰ میلیون تومان بابت مسکن و ۲۰ میلیون تومان هم برای سایر هزینه‌ها به حساب ما واریز شده است و قطعا اگر اموالم اضافه شد اعلام خواهم کرد.»

, « بنده یک خانه ۲۲۵ متری در قم و یک قطعه زمین از ۱۵ سال پیش در پردیسان قم و یک خودرو پژو مدل ۸۵ دارم که به دلیل فرسودگی قصد تعویض آن را دارم، هیچ نوع ملک و باغی در رفسنجان ندارم، اولین حقوق نمایندگی ۱۱ میلیون تومان واریز شده به علاوه ۲۰۰ میلیون تومان بابت مسکن و ۲۰ میلیون تومان هم برای سایر هزینه‌ها به حساب ما واریز شده است و قطعا اگر اموالم اضافه شد اعلام خواهم کرد.», « بنده یک خانه ۲۲۵ متری در قم و یک قطعه زمین از ۱۵ سال پیش در پردیسان قم و یک خودرو پژو مدل ۸۵ دارم که به دلیل فرسودگی قصد تعویض آن را دارم، هیچ نوع ملک و باغی در رفسنجان ندارم، اولین حقوق نمایندگی ۱۱ میلیون تومان واریز شده به علاوه ۲۰۰ میلیون تومان بابت مسکن و ۲۰ میلیون تومان هم برای سایر هزینه‌ها به حساب ما واریز شده است و قطعا اگر اموالم اضافه شد اعلام خواهم کرد.», .,

, ,
مسئله ودیعه مسکن که در حقوق نمایندگان لحاظ شده است تنها به مجلس یازدهم باز نمی گردد و در مجالس گذشته نیز کمک هزینه مسکن به نمایندگان پرداخت می شده است. 
,
 
,
, ,
, ,
خبرپراکنی و شیطنت خبری اصلاح طلبان درباره حقوق نمایندگان
, خبرپراکنی و شیطنت خبری اصلاح طلبان درباره حقوق نمایندگان,
, ,
 
,
در همین رابطه، «احمد امیر آبادی فراهانی» عضو هئیت رئیسه مجلس توضیح داد: «دوره قبل به نمایندگان ۲۵۰میلیون ودیعه مسکن پرداخت واز حقوقشان کسرگردید این دوره به ۲۰۰میلیون کاهش وماهیانه تاآخردوره ازحقوق کسرمی شود. و این۲۰میلیون حقوق_نماینده نیست این هزینه دفتر شامل اجاره،حقوق کارکنان ،آب، برق، گاز، تلفن ثابت وسیار، اینترنت و... که به حساب دفتر واریز می شود.»
, «دوره قبل به نمایندگان ۲۵۰میلیون ودیعه مسکن پرداخت واز حقوقشان کسرگردید این دوره به ۲۰۰میلیون کاهش وماهیانه تاآخردوره ازحقوق کسرمی شود. و این۲۰میلیون حقوق_نماینده نیست این هزینه دفتر شامل اجاره،حقوق کارکنان ،آب، برق، گاز، تلفن ثابت وسیار، اینترنت و... که به حساب دفتر واریز می شود.», «دوره قبل به نمایندگان ۲۵۰میلیون ودیعه مسکن پرداخت واز حقوقشان کسرگردید این دوره به ۲۰۰میلیون کاهش وماهیانه تاآخردوره ازحقوق کسرمی شود. و این۲۰میلیون حقوق_نماینده نیست این هزینه دفتر شامل اجاره،حقوق کارکنان ،آب، برق، گاز، تلفن ثابت وسیار، اینترنت و... که به حساب دفتر واریز می شود.»,
 
,
, ,
 
,
با این حال، اصلاح طلبان با قلب مطلب و با شیطنت خبری و جمع همه این موارد اعلام کردند که حقوق نمایندگان مجلس 230 میلیون است که با واقعیت همخوان نیست. 
,
 
,
به هرجهت، این روزها فیک نیوزها ابزاری برای تخریب مجلس یازدهم شده است. از «ازدواج اجباری» و « فیلترینگ اینستاگرام» گرفته تا « کاهش آی کیو ایرانیان» و «تغییر نام فرودگاه مهرآباد» و ... این فیک نیوزها گسترده است و جریان اصلاحات با بی اخلاقی رسانه ای حتی از تولید اخبار فیک در این عرصه برای تخریب مجلس غافل نمی شود.
, به هرجهت، این روزها فیک نیوزها ابزاری برای تخریب مجلس یازدهم شده است. از «ازدواج اجباری» و « فیلترینگ اینستاگرام» گرفته تا « کاهش آی کیو ایرانیان» و «تغییر نام فرودگاه مهرآباد» و ... این فیک نیوزها گسترده است و جریان اصلاحات با بی اخلاقی رسانه ای حتی از تولید اخبار فیک در این عرصه برای تخریب مجلس غافل نمی شود.,
 
,
انتهای پیام/
,
 
,
 
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه