اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

یک پزشک مطرح کرد؛

نباید بخش بیرونی ماسک لمس شود

نباید بخش بیرونی ماسک لمس شود
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی البرز با بیان اینکه استفاده از ماسک باید فرهنگ‌سازی شود گفت: مردم هنگام سلام و احوالپرسی و صحبت کردن ماسک را از روی صورت خود برندارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی البرز با بیان اینکه استفاده از ماسک باید فرهنگ‌سازی شود گفت: مردم هنگام سلام و احوالپرسی و صحبت کردن ماسک را از روی صورت خود برندارند.

دکترمحمد نوری سپهر عنوان کرد: اوایل شیوع بیماری به دلایل متعددی مثل ناشناخته بودن بیماری و اطلاعات کم سازمان بهداشت جهانی در خصوص هوابرد بودن ویروس کرونا و علاوه بر آن ظرفیت کم کشورها در تولید ماسک، استفاده از ماسک چندان تاکید نمی‌شد اما امروزه تمام منابع علمی دنیا برای استفاده از ماسک جهت جلوگیری از انتقال ویروس کرونا یک صدا هستند.

وی خاطر نشان کرد: استفاده از ماسک باید فرهنگ سازی شود و مردم هنگام احوالپرسی یا حضور در جلسات و سخنرانی‌ها ماسک را از روی صورت خود برندارند.

وی ادامه داد: در مکان‌های رو باز که تجمعی وجود ندارد به شرط رعایت فاصله اجتماعی می‌توان ماسک را برداشت.

معاون تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی البرز تاکید کرد: قسمت بیرون ماسک نباید مدام لمس شود چرا که به شدت آلوده است و ممکن است دست را آلوده کرده و هنگام لمس چشم و بینی و گوش ویروس وارد بدن فرد شود.

وی افزود: برای جلوگیری از مرطوب شدن ماسک می‌توان از یک دستمال کاغذی در پشت آن استفاده کرد و هر دو ساعت یک بار و در صورت خیس شدن دستمال کاغذی را عوض کرد.

دکتر نوری سپهر افزود: مراکز بهداشتی درمانی مملو از مراجعه کننده است و شدت بیماری بسیار افزایش یافته است. هر شهروند به نوبه خود در کنترل و انتقال ویروس کرونا نقش دارد و باید پروتکل های بهداشتی را رعایت کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ا
 

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه