اخبار داغ
  1. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  2. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  3. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  4. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  5. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  6. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  7. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  8. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  9. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  10. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  11. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  12. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  13. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  14. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  15. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  16. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  17. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  18. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  19. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  20. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل

استاندار فارس در ششمین گردهمایی فرمانداران استان:

پلیس آب در استان فارس تشکیل می شود

پلیس آب در استان فارس تشکیل می شود
راستاندار فارس گفت: پلیس آب به منظور حفاظت از منابع آبی و جلوگیری از برداشت بی رویه و غیرمجاز آب در استان تشکیل می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از «پایگاه تحلیلی خبری موج ما»، سید محمد احمدی در ششمین گردهمایی فرمانداران استان که با حضور معاونین استانداری و معاونین وزارت خانه های نیرو و جهادکشاورزی، در محل سد درودزن برگزار شد اظهار داشت: حفظ منابع آبی، دغدغه مدیران ارشد کشور است و همه مسئولین باید در این راستا تلاش کنند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, «پایگاه تحلیلی خبری موج ما»,

نماینده عالی دولت در استان فارس با بیان این که دریاچه های استان محل مهاجرت پرندگان بسیاری از مناطق دنیا بوده است، افزود: متاسفانه بسیاری از چشمه های استان خشک شده و دریاچه ها و تالاب های فارس به دریاچه نمک تبدیل شده است.
وی خاطر نشان کرد: اولویت اول رئیس جمهوری محیط زیست، سپس آب و بعد از آن ها سیاست خارجی است؛ زیرا در اثر نابودی محیط زیست و منابع آب، قدرت ملی کشور از بین خواهد رفت.
استاندار فارس با اشاره به این که این استان در زمینه اطلاع رسانی نسبت به بحران آب و ایجاد آمادگی همه جانبه در افکار عمومی در سطح کشور پیشتاز است، اظهار داشت: همه فرمانداران و مدیران استان موظفند در سخنرانی ها و جلسات خود به موضوع آب و کمبود آن در استان بپردازند تا حساسیت جامعه در این خصوص برانگیخته شود.

,
,
,

شهرستان کازرون، پیشرو در پر کردن چاه های غیر مجاز
احمدی با بیان این که تداوم خشکسالی و نابودی منابع آبی، مهاجرت گسترده مردم به شهرهای بزرگ را در پی خواهد داشت، افزود: پر کردن چاه های غیرمجاز با حمایت دستگاه قضایی و همکاری نیروی انتظامی، توسط فرمانداران در حال پیگیری است و در این زمینه شهرستان کازرون پیشتاز بوده است.
نماینده عالی دولت در استان فارس با تاکید بر این که همه شهرستان های استان باید در زمینه پر کردن چاه های غیرمجاز تلاش کنند، گفت: کف شکنی چاه ها و بهره برداری بیشتر از آب های زیر زمینی حاصلی جز نابودی منابع آبی در پی ندارد و موجب بروز مشکلات فراوان برای ساکنین همان محل خواهد شد.
استاندار فارس در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که امر به معروف و نهی از منکر فلسفه تشکیل حکومت اسلامی است، اظهار داشت: امام حسین(ع) در آغاز قیام خود بیانیه ای صادر فرمودند که در آن هدف خود را اصلاح در جامعه اسلامی و امر به معروف و نهی از منکر اعلام کردند.
احمدی با تاکید بر این که یکی از منکرات جامعه ما سبک زندگی نامناسب به ویژه اسراف در مصرف است، افزود: امروز موظفیم منکرات واقعی را بشناسیم و برای نهی از آن ها تلاش کنیم.
نماینده عالی دولت در استان فارس با انتقاد از بی توجهی به برخی منکرات مهم و اساسی مانند دروغ و تهمت در جامعه، گفت: باید از قیام امام حسین(ع) درس گرفته و جبهه حق را بشناسیم و در مقابل یزیدی های زمان ایستادگی کنیم.
انتهای پیام/ج

,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه