logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

رئیس دیوان عالى کشور در برنامه "بدون تعارف"؛

حاضر نیستم کسى را بى جهت یک ساعت به زندان بیندازم/ نباید به افراد فاسد رحم کرد

حاضر نیستم کسى را بى جهت یک ساعت به زندان بیندازم/ نباید به افراد فاسد رحم کرد
رئیس دیوان عالى کشور گفت: من حاضر نیستم کسى را بى جهت یک ساعت به زندان بیندازم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام والمسلمین سید احمد مرتضوى مقدم، رئیس دیوان عالى کشور در برنامه"بدون تعارف" در خصوص نحوه ورود خود به دستگاه قضایى گفت: در ابتداى انقلاب مدرسه عالى تربیتى قضایى قم با قانونى که تصویب شده بود، تأسیس شد و فراخوان دادند، من نیز ثبت نام کردم و دو سال دوره دیدیم و وارد کار شدیم.

رئیس دیوان عالى کشور خاطرنشان کرد: من از اردیبهشت ٩٨ رئیس دیوان عالى کشور هستم. پرونده هایى که به دیوان عالى کشور مى آیند، پرونده هایى هستند که حکم هاى بسیار سنگینى دارد.

وى اظهار کرد: بیشتر شب ها تا ساعت ١٢ مشغول بررسى پرونده ها هستم و علاقه دارم که اگر تشخیص دهم ظلمى شده است، حق رابرگردانم.

مرتضوى مقدم اذعان کرد: ما خدمتگزار مردم هستیم و اصل این است که در اتاق باز باشد و مردم به راحتى به من دسترسى داشته باشند.

رئیس دیوان عالى کشور در ادامه گفت: در اینستاگرام فعالیت دارم و تا جایى که امکان دارد به سئوالات مردم پاسخ مى دهم.

وى با تأکید بر سالم بودن اکثریت قضات در کشور بیان کرد: اگر فردى فساد کرد و مشکلى را ایجاد کرد آبروى همه قضات را برده و همه ما باید مدعى باشیم؛ نه اینکه بگوییم مردم به قضات بدبین مى شوند، به افرادى که در دستگاه قضایى فساد ایجاد مى کنند نباید رحمکرد بلکه باید مجازات آن ها را نیز باید مضاعف کرد و دو برابر دیگران مجازات شوند.

مرتضوى مقدم تأکید کرد که در دیوان عالى کشور حتى یک مورد هم قاضى متخلف نداشته ایم.

رئیس دیوان عالى کشور بیان کرد: برخى از پرونده هاى معضل، مشکل دار و حساس کشورى را که احساس مى کنم که ممکن استقاضى تحت فشار قرار گیرد را شخصا رسیدگى مى کنم.

وى اظهار کرد: من حاضر نیستم کسى را بى جهت یک ساعت به زندان بیندازم.

مرتضوى مقدم تاکید کرد: هیچ یک از اعضاى خانواده حق ندارد که از اسم و رسم من استفاده کند و خدا را شاکرم که از این جهت لکه اىبر من نیست.

رئیس دیوان عالى کشور بیان کرد: از سال ٧٩ در جنوب تهران ساکنم و از آن جایى که توان مالى نداشتم و از این جهت که این منطقه رادوست دارم خانه را عوض نکردم.

مرتضوى مقدم گفت: من تمام کارهاى زندگیم را خودم انجام مى دهم، بنایى، کاشى کارى، گچ کارى، لوله کشى و نقاشى بلدم.

رئیس دیوان عالى کشور با تأکید بر لزوم ساده زیستى مسئولان عنوان کرد: اگر زندگى مقام معظم رهبرى را پخش کنید، براى تماممسئولان اتمام حجت مى شود و پیش خدا مسئول هستند و نمى توانند جواب دهند.

وى ادامه داد: من اگر خود را در رفاه قرار دهم نمى توانم آن فقیرى را درک کنم که ندارد اما اگر این طورى باشم دل خود را تسکین مىدهم که من نیز مانند او هستم.

مرتضوى مقدم در پایان بیان کرد: آن هایى که مى توانند براى مردم قدمى بردارند کوتاهى نکنند و تشریفات را رها کنند و مشکل، درد وگرفتارى مردم را ببینند و حل کنند. من مطمئن هستم این مشکلاتى که براى مردم پیش آمده همه آن به علت تحریم نیست و بخش مهمى ازآن بخاطر کم کارى ها و بى عرضگى هاى بعضى از مسئولان است که در تشکیلات مختلف کار مى کنند.

انتهاى پیام/ا

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه