عدم پرداخت دستمزدها کار دست آوس داد؛

محمدی آوس را تهدید به فسخ کرد/ مهرداد قصد ندارد در تمرینات تیم پرتغالی شرکت کند

محمدی آوس را تهدید به فسخ کرد/ مهرداد قصد ندارد در تمرینات تیم پرتغالی شرکت کند
عدم پرداخت معوقات مهرداد محمدی باعث شده تا این لژیونر ایرانی شاغل در پرتغال نسبت به ادامه حضورش در این کشور با تردیدهایی مواجه شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسئله عدم پرداخت حق و حقوق بازیکنان و شکایت فوتبالیست‌ها از باشگاه‌هایشان چیزی نیست که تنها محدود به فوتبال ایران شود و این روزها چنین معضلاتی را در فوتبال اروپا نیز می‌توان مشاهده کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

مهرداد محمدی، وینگر ایرانی تیم آوس پرتغال که بی‌شک لایق عنوان برترین بازیکن این تیم نیز هست گویا با مشکلی در پرداخت معوقاتش به دلیل شیوع ویروس کرونا و همچنین سقوط تیم آوس به لیگ دوی پرتغال مواجه شده است. مهرداد محمدی، مهاجم ایرانی آوس منتظر امیدی برای ماندن در این تیم بود اما در 3 ماه گذشته دستمزدش را نیز دریافت نکرده است.

,

محمدی اعلام کرده که دیگر قصد حضور و شرکت در تمرینات این تیم اروپایی را ندارد و به دلیل عدم دریافت دستمزدش طی 90 روز گذشته این اختیار و امکان را دارد که به‌صورتی قانونی قرارداد خود را فسخ یک‌طرفه کند.

,

 

,

انتهای پیام

,

 

,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه