اخبار داغ

گزارش تصویری/

تصاویر/برداشت طلای سبز - هرمزگان

تصاویر/برداشت طلای سبز - هرمزگان
استان هرمزگان با تولید سالانه بیش از ۱۲۰ هزارتن محصول در بیش از ۹ هزار و ۴۰۰ هکتار باغ، رتبه نخست تولید و سطح زیرکشت لیمو ترش را در کشور دارد.
[

به گزارش سرویس چندرسانه ای شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛استان هرمزگان با تولید سالانه بیش از ۱۲۰ هزارتن محصول در بیش از ۹ هزار و ۴۰۰ هکتار باغ، رتبه نخست تولید و سطح زیرکشت لیمو ترش را در کشور دارد. شهرستان رودان که بهشت جنوب شهرت دارد بین ۴۲ تا ۴۶ درصد تولید لیموترش کشور و دو درصد تولید در جهان را به خود اختصاص داده که معرفی این محصول می‌تواند نقش عمده‌ای در اشتغال و اقتصاد شهرستان و استان داشته باشد. ۴۳ هزار هکتار از وسعت این شهرستان زیر کشت محصولات کشاورزی است که از این میزان ۳۱ هزار هکتار به محصولات باغی و ۱۲ هزار هکتار به محصولات زراعی اختصاص دارد. شهرستان رودان با داشتن ۹ هزار هکتار سطح زیرکشت، قطب مهم تولید این محصول در هرمزگان است. میناب، بندرعباس و حاجی آباد از دیگر مناطق تولید لیمو ترش در هرمزگان هستند. لیمو ترش به عنوان طلای سبز یکی از مرکبات پرخاصیت است که تقویت کننده زیباییست و باعث افزایش سلامتی، طراوت، شادابی، جوانی و نیروی حیات می‌شود. فصل برداشت لیمو ترش درهرمزگان از نیمه خرداد آغاز می‌شود و تا پایان شهریور ماه ادامه دارد. محصول برداشت شده علاوه بر بازار هرمزگان به تهران، قم و تبریز هم فرستاده می‌شود. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه