اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

یک لقمه نان به قیمت جان؛

رانندگان ایرانی در کشورهای همسایه امنیت جانی ندارند/ از تیراندازی به سمت خودروهای ترانزیتی تا معطلی چند روزه در آن سوی مرزهای شرقی

رانندگان ایرانی در کشورهای همسایه امنیت جانی ندارند/ از تیراندازی به سمت خودروهای ترانزیتی تا معطلی چند روزه در آن سوی مرزهای شرقی
شماری از رانندگان ناوگان باری ایرانی گفتند: هنگام جابجایی کالا در کشورهای پاکستان و افغانستان هیچگونه امنیت جانی نداریم و هر لحظه امکان سرقت و خسارت به ماشین های ما وجود دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، در حالی رانندگان ناوگان باری کشورهای پاکستان و افغانستان به هنگام ترانزیت کالا به داخل کشور ایران امنیت جانی و مالی و آرامش خیال دارند که این اتفاق را رانندگان ایرانی بعد از ورود به آن سوی مرزهای شرقی کشور احساس نکرده و از نحوه برخورد و عدم امنیت جانی خود ابراز گلایه دارند.

مسئولان ایرانی، کشور همسایه را موظف به تامین امنیت و پرداخت غرامت کنند

شماری از رانندگان ناوگان باری ایرانی در تماسی که با دفتر این پایگاه خبری داشتند با بیان اینکه در کشور افغانستان و پاکستان امنیت جانی ندارند، گفتند: بارها پیش آمده در حین جابجایی کالاها از سوی افراد ناشناس که اقدام به بستن جاده کرده اند به سمت ماشین های ما تیراندازی می شود، این امر جان رانندگان را به مخاطره می اندازد. از سوی دیگر چون بیمه، این خسارت وارده که خارج از مرزهای ایران رخ داده را تقبل نمی کند باید هزینه زیادی برای تعویض شیشه های شکسته یا بدنه خودروها که ضربه خورده، صرف کنیم.

به گفته این افراد، برخورد مسئولان آن سوی مرز با رانندگان ایرانی به گونه ای است که گویا اسیر جنگی گرفته اند. در همین راستا چندین بار پیش آمده که برخی از رانندگان را کتک زده اند که می طلبد مسئولان ایرانی چاره ای برای امنیت این قشر بیندیشند.

این رانندگان ادامه دادند: شیوع ویروس کرونا دغدغه دیگری است که جان ما را به خطر می اندازد به این علت که بهداشت در این کشورها رعایت نمی شود، همچنین در تهیه مواد خوراکی و آشامیدنی با مشکل مواجه هستیم و از سوی دیگر چون چند روز برای تخلیه بار ما را معطل می کنند اقدام به دریافت هزینه های گزاف کرده که تمام این مشکلات آستانه صبر رانندگان را لبریز کرده است.

به گفته این افراد، مسئولان ایرانی باید قوانینی وضع کنند که در صورت وارد کردن خسارت مالی و جانی به رانندگان، کشور همسایه موظف به تامین امنیت و پرداخت غرامت باشد.

مشکلات را در اولین مرز ورودی به ارگان های مستقر در مرز اطلاع دهید

 تیمور باقری، معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرنگار ما با اشاره به تردد رانندگان بخش حمل و نقل بین المللی کالای استان به کشور های همسایه شرقی گفت: رانندگان حرفه ای حمل و نقل عمومی خصوصا در بخش ترانزیت لازم است در هنگام تردد کلیه پروتکل های بهداشتی مربوطه را رعایت کنند.

وی بیان کرد: در صورت وقوع هرگونه مشکلی، رانندگان باید مراتب را در اولین مرز ورودی به ارگان های مستقر در مرز اطلاع داده و همچنین از طریق سامانه های تلفنی، پیامکی و اینترنتی 141 با ما مطرح کنند.
 
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
, مسئولان ایرانی، کشور همسایه را موظف به تامین امنیت و پرداخت غرامت کنند, مسئولان ایرانی، کشور همسایه را موظف به تامین امنیت و پرداخت غرامت کنند,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, مشکلات را در اولین مرز ورودی به ارگان های مستقر در مرز اطلاع دهید, مشکلات را در اولین مرز ورودی به ارگان های مستقر در مرز اطلاع دهید,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه