logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان خبر داد؛

امدادرسانی به بیش از 7000 نفرآسیب دیده از سیلاب/ مسدودبودن راه ارتباطی 35 روستا

امدادرسانی به بیش از 7000 نفرآسیب دیده از سیلاب/ مسدودبودن راه ارتباطی 35 روستا
عباسعلی ارجمندی، مدیرکل جدید دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان گفت: از ابتدای فعالیت سامانه بارشی مونسون در استان هفت هزار و ۳۵۹ نفر آسیب دیده از سیلاب در ۶۱ روستای جنوب استان امدادرسانی شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، رودخانه های فصلی در جنوب سیستان و بلوچستان، شاهرگ حیاتی این مناطق است که به برکت بارندگی های مونسون که ناشی از فعالیت سامانه بارش زا در اقیانوس هند است، در هر فصل بارش جانی دوباره به خود می گیرند و در مسیر حرکت خود موجب پر آب شدن منابع آبی، احیاء قنات ها و آبیاری زمین های کشاورزی می شود که لازم است، با ایجاد زیرساخت های مناسب از این برکت بهره برد و متحمل خسارت و مشکلات نشد.

تند باد شدید برق خانگی هشت هزار 300 خانوار را قطع کرد

عباسعلی ارجمندی، مدیرکل جدید دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرنگار ما در خصوص آخرین وضعیت بارندگی در جنوب استان و مسدود بودن راه های ارتباطی گفت: فعالیت سامانه مونسون اقیانوس هند در استان تقریبا از ابتدای تیرماه سالجاری در مناطق مختلف آغاز و به صورت متناوب باعث نزول بارش های نسبتا خوبی در مناطق مرکزی و جنوبی استان شده است.
 
وی بیان کرد: در چند روز گذشته نیز این سامانه باعث بارندگی در شهرستان دلگان ،قصرقند ،نیکشهر ، فنوج و ... شد که میزان بارش ها در حوزه شهرستان سرباز از شدت بیشتری برخوردار بود به نحوی که مچان ۵۱ میلیمتر ، کجدر ۳۶ میلیمتر و پیردان ۲۵ میلیمتر بارش باران گزارش شده است .

مدیرکل جدید دفتر مدیریت بحران استانداری استان ادامه داد: به دلیل طغیان رودخانه، محور اسپکه به فنوج در روز گذشته مسدود شد که تلاش راهداران برای بازگشایی هرچه سریعتر این محور ادامه دارد.

وی تصریح کرد: در روزهای گذشته به دلیل تند باد شدید توام با بارش باران، تعدادی از تیرهای شبکه توزیع برق در شهرستان دلگان آسیب و برق هشت هزار 300 خانوار قطع شد که با تلاش همه جانبه این مشکل ظرف مدت ۲۴ ساعت برطرف شد.

این مقام مسئول اذعان کرد: از ابتدای فعالیت سامانه بارشی مونسون در استان به هزار و ۷۸۶ خانوار (شامل هفت هزار و ۳۵۹ نفر ) آسیب دیده در ۶۱ روستای شهرستان های نیکشهر، قصرقند، فنوج، خاش و سراوان اقلام امدادی شامل سبد مواد غذایی، چادر امدادی، پتو، موکت، حبوبات، برنج اهدا شده است.

وی بیان کرد: توزیع اقلام امدادی شامل سبدغذایی، چادر، موکت، پتو ، حبوبات و برنج بین هزار و 786 خانوار آسیب دیده از بارندگی های سامانه مونسونی اقیانوس هند در روستاهای نامبرده توزیع شد.

ارجمندی خاطر نشان کرد: باتوجه به تداوم فعالیت این سامانه ، خسارات درحال جمع بندی و گزارش گیری از مراجع ذیربط برای انعکاس به سازمان مدیریت بحران کشور است.

راه ارتباطی 35 روستا همچنان مسدود
 
رحیم بخش پاک اندیش، فرماندار قصرقند گفت : فعالیت این سامانه شب گذشته که رعد و برق شدید همراه بود باعث سیلابی شدن بیشتر رودخانه جنوب استان از جمله کاجو شد.

وی افزود : بارش های شدید دیشب باعث شد همه سرشاخه های کاجو از جمله کوشات ، دهداتی ، آهوران ، مشکنت وچانف طغیان کند و رکورد سیلاب این رودخانه از آغاز فعالیت مونسون بشکند.

این مقام مسئول ادامه داد: همچنان راه های ارتباطی 35 روستای بالادست و پایین دست این رودخانه همچنان قطع است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
, تند باد شدید برق خانگی هشت هزار 300 خانوار را قطع کرد, تند باد شدید برق خانگی هشت هزار 300 خانوار را قطع کرد,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, راه ارتباطی 35 روستا همچنان مسدود, راه ارتباطی 35 روستا همچنان مسدود,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه