logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی کرمانشاه مطرح کرد؛

رشد 150 درصدی قرارداد سرمایه‌گذاری در شرکت شهرک های صنعتی کرمانشاه

رشد 150 درصدی قرارداد سرمایه‌گذاری در شرکت شهرک های صنعتی کرمانشاه
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان کرمانشاه از رشد 150 درصدی قرارداد سرمایه‌گذاری در شرکت شهرک های صنعتی استان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بیژن کردستانی در گفتگو با شبکه اطلاع رسانی مرصاد اظهار داشت: در استان کرمانشاه ۲۱ شهرک و ناحیه صنعتی تحت پوشش دولت وجود دارد که در این شهرک ها به منظور جذب سرمایه گذار و ایجاد اشتغال پایدار مشوق‌های در نظر گرفته شده است.

وی افزود: در تمامی شهرک های صنعتی زمین در قالب ۲۰ درصد نقد و مابقی به صورت اقساط ۳۶ ماهه در اختیار قرار می گیرد.

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان کرمانشاه تصریح کرد: درصد نقدی این زمین ها در مناطق کمتر توسعه یافته استان ۱۵ درصد و اقساط تا 42 ماه تقسیط خواهد شد.

وی با بیان اینکه در شهرک‌های صنعتی مناطق کمتر توسعه یافته ۱۳ سال معافیت مالیاتی و برای مناطق توسعه یافته هفت سال معافیت مالیاتی وجود دارد، عنوان کرد: مجوز ساخت در تمام شهرکهای صنعتی بدون اخذ هزینه و کاملا مجانی صادر می‌شود و هزینه‌های آب، برق و گاز با حداقل هزینه در شهرک‌ها لحاظ می‌شود.

کردستانی گفت: پس از انعقاد قرارداد خدمات مورد نیاز نظیر آب، برق و تلفن در اختیار قرار می گیرد همچنین در تمامی شهرک‌های صنعتی فیبرنوری مخابراتی برقرار است.

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان کرمانشاه بیان کرد: به دنبال اعمال این مشوق‌ها در ۴ ماه نخست امسال ۱۴۴ قرارداد سرمایه‌گذاری به صورت جذب سرمایه‌گذار در قالب 52 هکتار زمین منعقد شده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل از رشد ۱۵۰ درصدی حکایت دارد.

کردستانی تصریح کرد: این رشد به دلیل بهبود فضای کسب و کار استان با تلاش مجموعه استان و نیز در نظر گرفتن مشوق‌هایی برای سرمایه گذاران بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی مرصاد,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه