استاندار آذربایجانغربی خبر داد؛
موافقت وزیر راه با نامگذاری فرودگاه ارومیه به نام «شهید مهدی باکری»
شهریاری گفت: در جریان سفر وزیر راه و شهرسازی به آذربایجانغربی، درخواست نامگذاری فرودگاه ارومیه به نام شهید مهدی باکری مطرح شد که با آن موافقت شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ارومنیوز، محمدمهدی شهریاری صبح امروز در گفت و گو با خبرنگاران، اظهار داشت: نامگذاری فرودگاه ارومیه به نام مبارک شهید مهدی باکری به عنوان یک مطالبه عمومی مطرح است و بر این اساس درخواست نامگذاری با وزیر راه و شهرسازی مطرح شد که با موافقت وزیر به زودی این امر محقق خواهد شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ارومنیوز,
وی افزود: امیدواریم تا با طی شدن مراحل اداری مربوطه به زودی شاهد تحقق این موضوع باشیم.
,
استاندار آذربایجانغربی، با اشاره به دستاوردهای سفر دو روزه وزیر راه و شهرسازی به استان، گفت: تحولات خوبی در حوزه راه و حمل و نقل در استان شروع شده و بهره برداری از راه های جدید و پایانه های درخور شان مردم حاکی از روزهای خوب در تامین زیرساخت های مطمئن حمل و نقلی است.
,
وی ادامه داد: موقعیت ویژه استان می طلبد تا از زیرساخت های بهتری در حوزه بزرگراهی و آزاد راهی برخودار باشد و اقدامات در دست اجرا این مهم را محقق خواهد ساخت.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه