اخبار داغ
  1. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  2. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  3. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  4. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  5. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  6. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  7. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  8. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  9. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  10. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  11. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  12. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  13. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  14. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  15. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  16. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  17. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  18. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  19. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  20. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل

یادداشت

وقتی مغناطیس حسین (ع) عالمگیر می شود

وقتی مغناطیس حسین (ع) عالمگیر می شود
وقتی مورخان، نویسندگان و چهره‌های سیاسی غربی در مغناطیس حسین علیه السلام گم می شوند، مگر می‌شود مسلمان بود و این جاذبه را حس نکرد؟
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، مگر می شود قلبی باشد که وقتی درباره کربلا سخن می شنود آغشته به اندوه نشود؟ حتی غیر مسلمانان نیز نمی‌توانند پاکی روحی را که در این جنگ تحت لوای اسلام انجام گرفت انکار کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,

"ادوارد براون" مستشرق معروف انگلیسی این سخن را گفته است، همانطور که بسیاری از نویسندگان، مورخان، خاورشناسان و رهبران سیاسی دنیا به این باور رسیدند.

آری حسین علیه السلام فقط مربوط به دنیای اسلام نیست، آزادمردی است که جهانیان وقتی به قیام عظیم او آشنا می‌شوند غبطه می خورند به اسلام برای داشتنش.

"آنتون بار" نویسنده دیگری است که گفته: اگر حسین علیه السلام از آن ما بود در هر سرزمینی برای او بیرقی و در هر روستایی برایش منبری برپا می‌کردیم و مردم را با نام او به مسیحیت را می‌خواندیم.

"موریس دوکبرى" مورّخ اروپایى هم درباره عزاداری برای امام خوبی ها گفته است: اگر تاریخ نویسان ما حقیقت روز عاشورا را درک مى کردند، این عزادارى را غیر عادى نمى پنداشتند.

پیروان امام حسین(ع) به واسطه عزادارى براى امام مى دانند که زبونى، پستى، زیردستى، استعمار و استثمار را نباید قبول کنند، زیرا شعار امام و پیشواى آنان تن ندادن به ظلم و ستم بود.

حسین علیه السلام در راه شرف، ناموس، مردم و بزرگى مقام و مرتبه اسلام از جان و مال و فرزند گذشت و زیر بار استعمار و ماجراجویى هاى یزید نرفت.

آن ها که دور از مرزهای تشیع و اسلام هستند اینگونه امر به معروف و نهی از منکر ثارالله (ع) را شناختند و با تاسی از آن عزاداری برای امام خوبی ها را حق مسلم پیروانش می دانند.

چرا که عزای امام حسین علیه السلام فقط سوگواری برای عزیز از دست رفته نیست، بلکه برپا داشتن مقابله با ظلم، استبداد و استعمار و احیای شعائر اسلام است.

این جاذبه اباعبدالله (ع) است، جاذبه‌ ای که ۱۴ قرن از آن می‌گذرد و اثرش کم که نشده هیچ پرقدرت تر از گذشته عمل کرده است.

جاذبه‌ ای که تنها به مرز شیعه و اسلام ختم نشده، بلکه فراتر از آن در فرهنگ ها دورتر خود را نشان داده است.

آری جاذبه حسین علیه السلام رسوخ به قلب هاست که در طول هزار و چهارصد سال نسل به نسل حفظ شده و حالا به ما رسیده است.

وقتی مورخان، نویسندگان و چهره‌های سیاسی غربی در مغناطیس حسین علیه السلام گم می شوند، مگر می‌شود مسلمان بود و این جاذبه را حس نکرد؟

مگر می‌شود محرم برسد و دل ها برای حسین حسین گفتن پر نکشد؟ مگر می‌شود غصه های یک ساله را با خود به محرم نیاورد و با جان و دل از امام خوبی ها استمداد نگرفت؟

امسال هم جاذبه اباعبدالله (ع) نه فقط هیات ها، که خانه ها و دل ها را هم فراگرفته است، عزای ثارالله علیه السلام عمیق تر و تازه تر از گذشته است و دل ها حسینیه شده و خانه‌ها هم رستاخیز محرم را به ماتم نشسته نشسته‌اند، چرا که امسال بیش از هر سال دل ها برای کربلا بین الحرمین پر می کشد.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه