اخبار داغ
  1. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  2. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  3. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  4. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  5. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  6. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  7. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  8. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  9. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  10. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  11. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  12. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  13. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  14. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  15. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  16. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  17. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  18. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  19. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  20. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل

به سگ زرد اعتماد کنیم یا به شغال!؟

به سگ زرد اعتماد کنیم یا به شغال!؟
برخی از سیاسیون و ژورنالیست‌هایی که رقابت‌های انتخاباتی آمریکا را مشتاقانه دنبال می‌نمایند و با پیش‌فرض‌های ذهنی خود به تحلیل وضعیت بایدن و ترامپ می‌پردازند و ابائی هم ندارند که آشکارا اظهار خوشحالی نمایند که بایدن رای بیاورد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ قاسم حبیب‌زاده معاون سیاسی سازمان بسیج مستضعفین طی یادداشتی اظهار داشت:برخی از سیاسیون و ژورنالیست‌هایی که رقابت‌های انتخاباتی آمریکا را مشتاقانه دنبال می‌نمایند و با پیش‌فرض‌های ذهنی خود به تحلیل وضعیت بایدن و ترامپ می‌پردازند و ابائی هم ندارند که آشکارا اظهار خوشحالی نمایند که بایدن رای بیاورد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
اما واقعیت آنست که دو حزب اصلی در آمریکا علی‌رغم تفاوت‌های ظاهری در روش‌های خود در دشمنی با ملت ایران تفاوتی ندارند و مستند این ادعا، طرح‌های ضدایرانی است که در کنگره این کشور در چهار دهه گذشته مطرح شده و به‌اتفاق آرا تصویب شده است و معمولاً افرادی که به طرح‌های ضد ایرانی رأی ممتنع یا مخالف می دهند، از انگشتان یک دست تجاوز نمی‌کند.
,
 
,
بعد از پیروزی انقلاب اسلامی همواره این‌گونه بوده که جمهوری‌خواهان خشن‌تر و دموکرات‌ها نرم‌تر اما زهرآگین تر علیه ملت ایران عمل کردند، لذا سرگرم شدن به رقابت‌های انتخاباتی آمریکا حاصلی برای ملت ایران نخواهد داشت و مشکلی از ما حل نخواهد کرد.و این موضوع از طراحی های رسانه‌های بزرگ برای تعیین زمین بازی است، زمینی که انحرافی بوده و تلاشی برای فریب افکار عمومی داخلی محسوب می شود.
,
 
,
جان کلام آنکه از این جماعت بر طبق آن ضرب‌المثل قدیمی باید پرسید، در این شرایط به سگ زرد اعتماد کنیم یا به شغال!؟
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه