logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

طرح پیشنهاد "افزایش ۲۰ درصدی مجدد حقوق بازنشستگان"

طرح پیشنهاد "افزایش ۲۰ درصدی مجدد حقوق بازنشستگان"
یک نماینده مجلس شورای اسلامی پیشنهاد کرد که حقوق بازنشستگان در چارچوب متناسب‌سازی حقوق باید حداق ۲۰ درصد علاوه بر افزایشی که اخیراً انجام شده، افزایش یابد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کیومرث سرمدی؛ عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با انتقاد از حقوق پایین بازنشستگان و عدم تناسب آن با تورم اظهار کرد: متناسب نبودن حقوق بازنشستگان و حتی کارگران نیز موجب شده تا این قشر زحمتکش همواره قدرت خریدشان پایین باشد و نتوانند از عهده مخارج زندگی بربیایند.

وی با تأکید بر اینکه نباید تفاوتی میان مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی و کشوری و لشکری وجود داشته باشد، متذکر شد: معتقدم نباید تفاوتی میان فردی که 30 سال یا حتی 35 سال حق بیمه به تأمین اجتماعی پرداخت کرده با فردی که همین مدت زمان را صرف خدمت در یک شرکت دولتی، بانک یا مؤسسه‌‌‌‌ای کرده، باشد؛ باید شرایطی فراهم شود که همه بازنشستگان از حقوق عادلانه برخوردار باشند.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس ادامه داد: دولت اعلام کرده که متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان را از یک ماه پیش آغاز کرده است، طبق این طرح، فردی دارای 35 سال سابقه حداقل‌بگیر باشد، 3 میلیون تومان حقوق ماهانه دریافتی خواهد داشت که این رقم به هیچ‌وجه تناسبی با مخارج بازنشستگان ندارد.

سرمدی تأکید کرد: با وجود اینکه بیش از 5 ماه از سال سپری شده اما حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی و مستمری‌بگیران افزایش نیافته که همین مسئله در کنار شیوع بیماری کرونا به معیشت و اقتصاد آنها ضربه وارد کرده است.

وی ضمن اینکه پیشنهاد کرد که حقوق بازنشستگان، اعم از لشکری و کشوری در چارچوب متناسب‌سازی حقوق باید افزایش یابد، اظهار کرد: در جلسه‌ای که دو هفته آینده درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان خواهیم داشت، افزایش حداقل 20 درصدی حقوق بازنشستگان را، علاوه بر افزایشی که اخیراً انجام شده، پیشنهاد خواهم داد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس خاطرنشان کرد: باید از بازنشستگان که عمر خود را صرف خدمت به کشور کرده‌اند، تجلیل شود؛ متناسب‌سازی حقوق آنها حداقل کاری است که می‌توان برای این قشر انجام داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

منبع:تسنیم
انتهای پیام/ا 

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه