اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان؛

ریزگردها باز هم بلای جان هامون‌نشینان شد/ سیلاب در انتظار جنوب سیستان و بلوچستان

ریزگردها باز هم بلای جان هامون‌نشینان شد/ سیلاب در انتظار جنوب سیستان و بلوچستان
محسن حیدری گفت: با شدت گرفتن جریانات شمالی بیشینه سرعت وزش باد در زابل به 108 کیلومتر بر ساعت رسید و سبب کاهش شدید دید افقی در شمال استان شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن حیدری، مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان در گفت و گو با عصرهامون بیان کرد: همانطور که انتظار می رفت از روز سه شنبه بر شدت وزش بادهای 120 روزه در پنج شهرستان شمالی استان افزوده شد، به طوری که تا ظهر امروز بیشینه سرعت وزش باد در زابل به 108 کیلومتر بر ساعت رسید و شعاع دید افقی در محدوده فرودگاه این شهر را به چهار هزار متر کاهش داد.

وی افزود:  سرعت لحظه ای وزش باد در زابل 90کیلومتر بر ساعت است که گرد و غبار حاصل شعاع دید افقی را به 6 هزار متر کاهش داده و در زهک نیز جریان دارد به نحوی که شعاع دید افقی در محدوده اداره هواشناسی این شهر را به 3 هزار متر کاهش داده است.

حیدری ادامه داد: بر اساس آخرین خروجی نقشه های پیش یابی و مدل های عددی، همچنان وزش بادهای شدید 120 روزه در شمال استان ادامه دارد و پیش بینی می شود، در برخی مناطق منجر به خیزش گرد و خاک، کاهش دید افقی و کیفیت هوا شود.

وی اضافه کرد: در برخی نقاط محورهای مواصلاتی شمال استان نظیر محدوده «تاسوکی تا شیله» در  محور زاهدان به زابل شدت گردوخاک بیشتر خواهد بود، به طوری که سبب کاهش شدید دید افقی می شود.

بارش باران در 25 نقطه سیستان و بلوچستان

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان در ادامه از بارش باران در جنوب سیستان و بلوچستان خبر داد و گفت: از یکشنبه گذشته بر شدت فعالیت بارش های مونسون در نواحی مرکزی و جنوبی استان افزوده شد و تا کنون در بیش از 25 ایستگاه هواشناسی و بارانسنجی بارندگی ثبت شده است.

وی افزود: بر اساس آخرین اطلاعات دریافتی از ایستگاه های بارانسنجی تا امروز بیشترین بارش ها به ترتیب از ایستگاه های «ایرندگان» خاش 45، «رحمان آباد ایرندگان» خاش با 31، «میرآباد» زاهدان و «چگرد» خاش 28، چانعلی زاهدان و «باراندشت گوهرکوه» خاش، 27 و «دهک» سراوان 23.5، سرمچ میانشهر نیکشهر 18 و آشار مهرستان 17 میلی متر گزارش شده است.

حیدری با بیان این که بارش ها در برخی مناطق مرکزی و جنوبی استان منجر به جریان یافتن برخی رودخانه های محلی، آبگرفتگی معابر، لغزندگی جاده ها شده است، اذعان کرد: بر اساس خروجی نقشه های پیش یابی و مدل های جوی همچنان شرایط برای رشد ابرهای همرفتی، رگبار باران، رعد و برق و تندباد موقتی در ارتفاعات جنوبی و مرکزی استان فراهم است.

وی تصریح کرد: با توجه به شدت بارش ها احتمال سیلابی شدن مسیل ها و طغیان رودخانه های فصلی، برخورد صاعقه و بارش تگرگ و احتمال بروز خسارت وجود دارد.

عضو ستاد مدیریت بحران سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: توصیه می شود در زمان بارش از تردد در حاشیه رودخانه های فصلی و اتراق در حاشیه آن ها و رفتن به ارتفاعات خودداری شود. همچنین  در ترددهای جاده ای نیز به دلیل لغزندگی جاده ها احتیاط شود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
,
,
,
,
,
,
,
, بارش باران در 25 نقطه سیستان و بلوچستان,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه