اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

رئیس اداره تبلیغات اسلامی بوکان:

واقعه عاشورا کاملاً سیاسی است

واقعه عاشورا کاملاً سیاسی است
حجت‌الاسلام ایمانی گفت: دین اسلام و حرکت امام حسین(ع) و هدفشان سیاسی است و اینکه می گویند واقعه عاشورا سیاسی نیست یک انحراف است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام سلیم ایمانی در گفت و گو با خبرنگار کانی پرس، به بیان درس ها و عبرت های عاشورا پرداخت و اظهار داشت: درس‌های عاشورا همواره بحثی زنده، حیات‌بخش و حرکت‌آفرین است و هرچند این رویداد در مکان و زمان محدودی به وقوع پیوست اما درس‌های آن ویژه زمان و مکان خاصی نیست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کانی پرس,

وی عدالت‌خواهی و ستم‌ستیزی، عزت، پاسداری از اسلام و ارزش‌های اسلامی، شهادت در راه خدا، امر به معروف و نهی از منکر را از جمله درس‌های مهم در عرصه رفتار سیاسی رویداد عاشورا دانست و افزود: امام حسین(ع) موجبات واقعیِ عزّت و آزادگی را در رنگ و نژاد، زبان و لغت، رفاه مادّی، تشکیلات حزبی و وابستگی به قطب‌های زور و تزویر، موقعیت سیاسی و اجتماعی و مذهبی و… نمی‌نگرد، بلکه موجبات عزّت را در بینش و آگاهی ژرف، در ایمان و عشق و رابطه خالصانه و دوستانه با سرچشمه عزّت‌ها، در اطاعت و فرمانبرداری از او و در توکّل و اعتماد بر او می‌نگرد.

,

رئیس تبلیغات اسلامی بوکان، با تاکید بر رعایت اصول و ضوابط و پروتکل های بهداشتی در هیات های مذهبی گفت: دین یک مجموعه کامل است، اینکه امروز یک عده می گویند واقعه کربلا سیاسی نیست و در مجالس عزاداری نباید سیاست وجود داشته باشد، عدم دینداری واقعی است، چرا که دین اسلام و حرکت امام حسین(ع) و هدفشان سیاسی است و اینکه می گویند واقعه عاشورا سیاسی نیست یک انحراف است.

,

وی افزود: حکمت الهی اقتضا می کرد تا آخرین مرتبه امر به معروف و نهی از منکر به طور عینی برای بشر تبیین گردد و خداوند سیدالشهداء(ع) را از آغاز ابلاغ رسالات بلکه از آغاز خلقت برای این امر معین کرده بود.

,

حجت الاسلام ایمانی، به تشریح آفات تعزیه و عزادارای در اسلام پرداخت و افزود: تعزیه اگر حاوی امور حرام و خلاف شرع مقدس اسلام نباشد، نه تنها بدعت نیست بلکه یک سنت حسنه و پسندیده است؛ ولی اگر با مبطلات و خرافات آمیخته گردید، دیگر سنت نیست بلکه بدعت به حساب می آید.

,

وی گفت: امام حسین(ع) پیشقراول عدالتخواهی، عزّت و آزادگی به شمار می رود و جان خود را داد تا زیر بار ذلت نرود و مرگ توأم با عزت را بر زندگی با ستمکاران و ظالمان ترجیح دهد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه