واکنش معاون وزیر ورزش به خبر بازگشت استراماچونی به استقلال
معاون وزیر ورزش و جوانان به نقل قولی که از او درباره احتمال بازگشت استراماچونی به استقلال مطرح شده بود، واکنش نشان داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ روز گذشته نقل قولی از عبدالحمید احمدی معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان مطرح شد که وی بیان کرده بود استراماچونی نمیتواند به استقلال بازگردد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,احمدی که میهمان برنامه ورزش و مردم بود، در این باره گفت: به دو باشگاه استقلال و پرسپولیس ابلاغ شده است که بازیکن و مربی خارجی جذب نکنند. بههرحال با این چالشهایی که با مربیان و بازیکنان خارجی وجود دارد و همچنین نوسانات قیمت ارز، به نظرم وزارت ورزش هوشمندانه از این مسئله پیشگیری کرد.
احمدی که میهمان برنامه ورزش و مردم بود، در این باره گفت: به دو باشگاه استقلال و پرسپولیس ابلاغ شده است که بازیکن و مربی خارجی جذب نکنند. بههرحال با این چالشهایی که با مربیان و بازیکنان خارجی وجود دارد و همچنین نوسانات قیمت ارز، به نظرم وزارت ورزش هوشمندانه از این مسئله پیشگیری کرد.
,]
ارسال دیدگاه