logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

کارشناس مسائل مذهبی مطرح کرد؛

سوگواری های سنتی؛ جلوه ای از شور و شعف حسینی/ جریان شیرازی بر خلاف اسلام و سیاست های انقلاب است

سوگواری های سنتی؛ جلوه ای از شور و شعف حسینی/ جریان شیرازی بر خلاف اسلام و سیاست های انقلاب است
حجت الاسلام و المسلمین جانعلی ظریف صیادی گفت: انجام عزاداری های سنتی توسط هیئت های مذهبی در سال های اخیر بیانگر آگاهی مردم از فتنه جدید دشمن و جلوه ای از شور و شعف حسینی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام والمسلمین جانعلی، ظریف صیادی کارشناس مذهبی و رئیس اداره تبلیغات اسلامی هیرمند در گفت و گو با عصرهامون گفت: عزاداری سرور و سالار شهیدان و یاران با وفای ایشان در منطقه سیستان به صورت سنتی برگزار می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,

 
وی افزود: در سبک قدیمی، عزاداری ها در سیستان به طور معمول به صورت سه ضرب اجرا می شود، به عنوان مثال نوحه خوان با لهجه زابلی یا زبان فارسی متن نوحه ‌را قرائت می کند و سینه زنان به صورت نشسته بر روی دو زانو سه ضرب به سینه می زنند.
 
صیادی با بیان این که البته امروز سبک های عزاداری به روز تر از قبل شده است، اذعان کرد: بهترین سبک عزاداری در ایام محرم به صورت پیشینیان و سنتی است که به روایت واقعه عاشورا می پردازد.
 
این کارشناس مذهبی خاطرنشان کرد: خوشبختانه در سیستان عزاداری ها به سبک های غربی رواج ندارد و مردم این منطقه همچنان بر سنت خود پایبند هستند.
 
وی با اشاره به جریان شیرازی، تصریح کرد: این جریان به طور معمول در ایام محرم خودنمایی می‌کند و به وسیله رسانه‌های بیگانه در جهان منتشر می شود و تنها هدف این سبک عزاداری ها ایجاد تفرقه میان شیعیان است.
 
صیادی گفت: اقداماتی همچون قمه زنی، راه رفتن با پای برهنه از روی آتش تنها بخشی از رفتارهای موهن و مشمئز کننده فرقه شیرازی هاست.
 
وی خاطرنشان کرد: جریان شیرازی تلاش بی وقفه‌ای در گسترش قشری‌گری، سطحی‌نگری و ترویج روش‌هایی در میان شیعیان دارد تا موجب وهن مذهب جعفری و اهل بیت گرامی‌ پیامبر اکرم (ص) شود.
 
این کارشناس مذهبی بیان کرد: جریان شیرازی بر خلاف اسلام و سیاست های انقلاب اسلامی ایران است و در این سال ها تلاش داشته تا با انتشار فرهنگ غربی انگلیسی چهره دین و تشیع را در جهان تخریب کند که هیچ گاه موفق نخواهد شد.
 
به گفته وی، مداحان جوان و عزاداران حسینی باید توجه داشته باشند که دشمن از هر طریقی در صدد نفوذ به عقاید پاک آنهاست، به خصوص در ایامی که دنیا نظاره گر عزاداری سرور و سالار شهیدان است. 
 
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه