logo
دوشنبه 27 مهر 1405 | دوشنبه 19 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  2. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  3. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  4. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  5. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  6. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  7. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  8. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  9. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  10. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  11. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  12. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  13. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  14. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  15. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  16. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  17. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  18. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  19. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  20. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟

درباره ویلموتس هشدار دادم که سرشان کلاه نرود

زنوزی: عراقچی به مظاهری گفته به یک تیم تهرانی برود/ به هیچ عنوان به رشید رضایت‌نامه نمی‌دهیم

زنوزی: عراقچی به مظاهری گفته به یک تیم تهرانی برود/ به هیچ عنوان به رشید رضایت‌نامه نمی‌دهیم
مالک باشگاه تراکتور گفت: برای رشید مظاهری یکی از سیاسیون (عراقچی) زنگ زده که بیاید و به فلان باشگاه تهرانی برود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛محمدرضا زنوزی مالک باشگاه تراکتور در گفت و گویی اظهار داشت: از برخی باشگاه‌ها گلایه دارم، به خصوص باشگاه‌های تهرانی، بازیکنانی که با ما قرارداد دارند را وارد مذاکره می‌شوند. برای رشید مظاهری یکی از سیاسیون زنگ زده که بیاید و به فلان باشگاه برود. آقای عراقچی چرا باید به رشید زنگ بزند که بیاید و به فلان باشگاه برود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی در پاسخ به این سوال که درخواست داشتند، مظاهری به کدام باشگاه برود عنوان کرد: مشخص است که خانواده آقای عراقچی طرفدار کدام تیم هستند. چرا باید سیاسیون در ورزش و فوتبال وارد شوند.
,
مالک باشگاه تراکتور درباره اینکه آیا رضایت نامه مظاهری را می‌دهند، گفت: مظاهری با ما قرارداد دارد و به هیچ عنوان رضایت نامه ایشان را نخواهیم داد.
,
زنوزی در پاسخ به این سوال که چرا هر وقت نامه از فیفا می‌آید درنهایت به کلمه تعلیق ختم می‌شود، درحالی که در کشورهای دیگر بارها دیدیم که دخالت‌های مختلف رخ داده اما هیچ وقت بحث تعلیق مطرح نمی‌شود، آیا بحث تعلیق کردن فدراسیون از کشور عنوان و می‌شود تا جلوی نظارت‌ها و بررسی گرفته شود، عنوان کرد: یک واقعیت است که یک عده افراد منافق در کشور خودمان حضور دارند و برعلیه کشور، نظام خودمان و سیست‌های داخلی کشورمان گزارش می‌نویسند، و این موضوع را ابزاری قرار دادند تا به مسئولان ذیربط فشار بیاورند. واقعا فوتبال باید پاک‌سازی شود و افرادی که در این باره تخصص دارند در راس کار باشند. ما بیشتر از داخل نسبت به فیفا ضربه می‌خوریم.
,
مالک تراکتور افزود: درباره ویلموتس هم به فدراسیون هشدار دادم که سر من کلاه رفته و مراقب باشید سر فدراسیون کلاه نرود که این بلا سر فدراسیون آمد. اعتقاد دارم این موضوع یک تبانی بوده و همان طور که در باشگاه ما رخ داد و ما محکوم شدیم، در فدراسیون و پرونده ویلموتس هم رخ داد و بیت المال را به ضرر هنگفت کشاند.
,
وی که با باشگاه تراکتور صحبت می‌کرد، خاطرنشان کرد: باشگاه‌هایی که دولتی هستند و فدراسیون فوتبال باید پول ویلموتس را از جیب بیش از 80 میلیون نفر پرداخت کنند.
,
انتهای پیام
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه