فرماندار اسلام آبادغرب:

بیش از ۳ هزار نفردر حوزه انتخابیه اسلام‌آبادغرب و دالاهو عهده دار اجرای انتخابات هستند

بیش از ۳ هزار نفردر حوزه انتخابیه اسلام‌آبادغرب و دالاهو عهده دار اجرای انتخابات هستند
جهانبخش حیدری از فعالیت ۱۸۳ شعبه اخذ رای در حوزه انتخابیه اسلام‌آبادغرب و دالاهو خبرداد و گفت: بیش از ۳ هزار نفر کار اجرای انتخابات در این شهرستان را بر عهده دارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  جهانبخش حیدری در گفتگو با اسلام آباد خبر، اظهار کرد: ببیش از 3 هزار نفر عوامل اجرایی، نظارتی و دست اندرکار مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی  در روز 21 شهریور در شهرستان های اسلام‌آبادغرب و دالاهو هستند.

فرماندار اسلام آباد غرب گفت:  در حوزه انتخابیه اسلام‌آبادغرب و دالاهو ۱۸۳ شعبه شهری، روستایی، ثابت و سیار در نظر گرفته شده که از این تعداد 55 شعبه مربوط به شهرستان دالاهو و 128 شعبه مربوط به اسلام آبادغرب و حمیل است.
 
حیدری با بیان اینکه حضور در انتخابات وظیفه همه مردم است، عنوان کرد: فرایند انتخابات از ساعت 8 صبح روز جمعه 21 شهریور آغاز و در ساعت 18 عصر خاتمه می یابد و بنا بر تصمیمات اتخاذ شده قابل تمدید نیست.
 
 فرماندار شهرستان اسلام آبادغرب بیان داشت:  با توجه به عدم امکان تمدید زمان رای گیری، مردم زمان حضورخود را در پای صندوقهای رای برنامه ریزی کنند و در فرصت 10 ساعته رای خود را به صندوق بیندازند.
 
 گفتنی است، در مرحله اول انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی که روز دوم اسفند 98 برگزار شد، مجتبی بخشی پور و نادر نادری به مرحله دوم راه یافتند که روز جمعه ۲۱ شهریور ماه در مرحله دوم انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی این دو  کاندیدا از حوزه اسلام آباد غرب و دالاهو  با هم به رقابت خواهند پرداخت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اسلام آباد خبر,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه