logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

تشکیل کارگروه تخصصی مهارت‌آموزی و اشتغال سربازان در استانداری‌ها

تشکیل کارگروه تخصصی مهارت‌آموزی و اشتغال سربازان در استانداری‌ها
مشاور عالی قرارگاه مرکزی مهارت‌آموزی ستادکل نیروهای مسلح از تشکیل کارگروه تخصصی مهارت‌آموزی و اشتغال کارکنان وظیفه در استانداری‌های کشور خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار موسی کمالی مشاور عالی قرارگاه مرکزی مهارت‌آموزی ستادکل نیروهای مسلح از تشکیل کارگروه تخصصی مهارت‌آموزی و اشتغال کارکنان وظیفه در تمام استانداری‌ها خبر داد.

سردار کمالی اظهار داشت: با ابلاغ ساختار و شرح وظایف کارگروه تخصصی مهارت‌آموزی و اشتغال کارکنان وظیفه، از سوی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه‌ای منطقه‌ای وزارت کشور، این کارگروه رسماً کار خود را در استانداری‌های کشور آغاز کرد.

مشاور عالی قرارگاه مرکزی مهارت‌آموزی ستادکل نیروهای مسلح تصریح کرد: معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری به عنوان رئیس این کارگروه و معاون آموزش یکی از سازمان‌های نظامی در استان نیز به عنوان دبیر بوده و دبیرخانه نیز در یکی از سازمان‌های نیروهای مسلح استان اعم از سپاه، ناجا، ارتش یا وزارت دفاع مستقر خواهد شد.

سردار کمالی بیان داشت: اعضای این کارگروه نیز فرماندهان سازمان‌های نیروهای مسلح استان، مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری، مدیران کل صنعت، معدن، تجارت، میراث فرهنگی و صنایع دستی و گردشگری، ارتباطات و فناوری، هلال احمر، تبلیغات اسلامی، صدا و سیما، جهاد دانشگاهی، جهاد کشاورزی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، ورزش و جوانان، آموزش فنی و حرفه‌ای و ارتباطات و فناوری خواهند بود؛ این کارگروه مسئول پیگیری تحقق تفاهم‌ننامه ستادکل با وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی کشور است.

وی وظایف این کارگروه را به شرح ذیل اعلام کرد:

۱- تطبیق و بررسی مستمر تعهدات  آموزشی سازمان‌های نیروهای مسلح با ظرفیت آموزشی دستگاه‌های اجرایی استان.

۲- تطبیق و بررسی مستمر ظرفیت آموزشی داستگاه‌های اجرایی با نیازها و اولویت‌های شغلی کارکنان وظیفه.

۳- رصد مستمر آموزش‌های منجر به اشتغال و بهینه‌سازی آموزش‌ها با توجه به اولویت‌های شغلی استان.

۴- شناسایی و رفع موانع اجرای طرح جامع مهارت آموزی و اشتغال کارکنان وظیفه در استان.

۵- تسهیل‌گری و کمک به اشتغال مهارت دیدگان پس از خدمت در استان.

۶- رصد شغلی و اشتغال مستمر پس از دوران فراغت از خدمت در استان.

۷- ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی و سازمان‌های نیروهای مسلح و ارائه گزارش ماهانه به کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه‌گذاری.

مشاور عالی قرارگاه مرکزی مهارت‌آموزی ستادکل نیروهای مسلح خاطرنشان کرد: براساس این ابلاغیه، استاندارها مسؤول اجرای تفاهم‌نامه‌های ستادکل با کلیه وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی کشور خواهند بود.

انتهای پیام/ا

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

منبع:فارس

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه