logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

فرار چندباره آذری جهرمی از پاسخگویی/ راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات فقط بر عهده وزارت ارتباطات نبود+ فیلم

فرار چندباره آذری جهرمی از پاسخگویی/ راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات فقط بر عهده وزارت ارتباطات نبود+ فیلم
آذری جهرمی وزیر ارتباطات برای چندمین بار از پاسخگویی فرار کرد و گفت: راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات فقط بر عهده وزارت ارتباطات نبود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدجواد آذری جهرمی در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار موج رسا; در مورد اقدامات وزارت ارتباطات در مورد دو لایه از سه لایه شبکه ملی اطلاعات( زیرساخت ارتباطات و اطلاعات، نرم افزار و خدمات محتوا) که برعهده این وزارتخانه است، اظهار کرد: شبکه ملی اطلاعلات سه لایه دارد، در لایه زیرساخت فقط وزارت ارتباطات مامور نیست البته بخش اعظم مربوط به این وزارتخانه است و در خدمات و محتوا نیز دستگاه‌های متعددی وظیفه داشتند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, موج رسا;,

وی افزود: در آن بخشی که مربوط به وزارت ارتباطات است با سرعت خوبی پیش می‌رود و آن بخشهایی که لازم است تسریع شود نیز انجام می‌شود.

,

وزیر ارتباطات در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار مبنی بر اینکه خدمات محتوا که وظیفه سایر ارگانها است نیز وابسته به اقدامات زیرساختی است که وزارت ارتباطات در آن مسئول است، گفت: بله درست است اما اکنون نیز شبکه برقرار بوده و در حال استفاده است. بخشی از خدمات محتوا برای ارائه نیاز به زیرساخت دارد و به خاطر همین توسعه 4g، توسعه مراکز داده و توسعه دسترسی همه برای ارائه شدن خدمات محتوا است.

,

وی بیان کرد: ارگان مسئول در بخش خدمات محتوا کارهای خودشان را می‌کنند اما همه باید کارها را تسریع کنند.

,

آذری جهرمی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار موج رسا در خصوص فیلتر شدن مردم ایران توسط شبکه های اجتماعی خارجی که حتی منجر به حذف شدن پست خود وزیر ارتباطات نیز شده است حاضر به پاسخگویی نشد.

,

خبرنگار موج رسا بار دیگر از وزیر سوال کرد که آیا فیلتر شدن مردم ایران موافق منطق و قانون کشور است که وزیر با بیان اینکه قبلا در این مورد صحبت کرده ام، حاضر به پاسخگویی نشد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه