اعتراض رسمی باشگاه استقلال به AFC/ برگزاری اولین تمرین بدون مربی بدنساز

اعتراض رسمی باشگاه استقلال به AFC/ برگزاری اولین تمرین بدون مربی بدنساز
باشگاه استقلال اعتراض رسمی خود را به کنفدراسیون فوتبال آسیا ارائه کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در پی صادر نشدن ویزا برای سرپرست و برخی اعضای کادر فنی، بازیکنان و تیم رسانه‌ای باشگاه استقلال برای سفر به قطر توسط کشور میزبان، باشگاه استقلال با ارسال نامه‌ای به کنفدراسیون فوتبال آسیا اعتراض رسمی خود را اعلام خواهد کرد. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
با توجه به برگزاری متمرکز مسابقات لیگ قهرمانان آسیا در کشور قطر، انتظار می‌رود فدراسیون فوتبال این کشور همکاری بیشتر و بهتری با باشگاه‌های شرکت کننده داشته باشد که متاسفانه این اتفاق رخ نداده است. باشگاه استقلال با همکاری فدراسیون فوتبال ایران در تلاش است تا هرچه سریعتر ویزای اعضای باقی مانده تیم را دریافت کند تا این افراد هم به اردوی تیم در دوحه قطر اضافه شوند.
,
اولین تمرین تیم استقلال امروز عصر در دوحه برگزار خواهد شد، این نوبت تمرینی در حالی برگزار می‌شود که مربی بدنساز تیم استقلال به علت صادر نشدن روادید در تهران به سر می‌برد.
,
انتهای پیام/
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه