اخبار داغ

لیگ قهرمانان آسیا| مشکل خروج فوتبالیست‌های مشمول برای شرکت در مسابقات ACL 2020 رفع شد

لیگ قهرمانان آسیا| مشکل خروج فوتبالیست‌های مشمول برای شرکت در مسابقات ACL 2020 رفع شد
رئیس سازمان وظیفه عمومی نیروی انتظامی از رفع مشکل خروج از کشور ورزشکاران مشمول تیم های باشگاهی برای شرکت در مسابقات آسیایی خبرداد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار تقی مهری در خصوص صدور مجوز خروج از کشور برخی از بازیکنان تیم های اعزامی مسابقات آسیایی اظهارکرد: با درخواست وزارت ورزش و جوانان در خصوص مجوز خروج موقت بازیکنان مشمول تیم های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و شهر خودروی مشهد برای شرکت در مسابقات گروهی جام باشگاه های آسیا در کشور قطر؛ این سازمان با بررسی دقیق وضعیت خدمتی آنان برابر مقررات قانون خدمت وظیفه عمومی، مجوز خروج از کشور این دسته از بازیکنان را در تاریخ 20 شهریورماه سال جاری صادر کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی گفت: سازمان وظیفه عمومی ناجا در راستای تدابیر و به منظور حضور قدرتمندانه تیم های باشگاهی کشور در مسابقات آسیایی حداکثر همکاری را با باشگاه های مزبور دارد.

,

رئیس سازمان ظیفه عمومی ناجا به کلیه باشگاه هایی که دارای بازیکن مشمول هستند، توصیه کرد:  در اسرع وقت نسبت به تعیین تکلیف وضعیت خدمتی و اخذ مجوزهای لازم از سازمان وظیفه عمومی اقدام کنند که در ادامه روند فعالیت ورزشی به ویژه در بازی های بین المللی با مشکلات خروج از کشور مواجه نشوند.

,


انتهای پیام/

,
,

 

,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه