logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

مسئول بسیج سازندگی استان مرکزی مطرح کرد

هدفگذاری ایجاد یک هزار شغل با راه اندازی صندوق قرض الحسنه مردم محور در استان مرکزی

هدفگذاری ایجاد یک هزار شغل با راه اندازی صندوق قرض الحسنه مردم محور در استان مرکزی
محترمی گفت: ۵۲۰ صندوق قرض الحسنه مردم محور و مسجد محور امروز در بسیج سازندگی سازماندهی شده که به فضل الهی و با همت جوانان به دنبال ایجاد اشتغال یک هزار نفری در سال ۹۹ هستیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیارآفتاب؛ ‌امید محترمی مسئول بسیج سازندگی استان مرکزی عصر امروز در آیین افتتاح پروژه های محرومیت زدایی در روستاهای اراک با حضور فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی گفت: افتتاح پروژه انتقال آب کشاورزی روستاهای میقان و جیریا و افتتاح منازل محرومین در روستاهای استان از جمله روستای وزیرآباد از مهمترین پروژه هایی بود که امروز با حضور سردار کریمی فرمانده سپاه روح الله به بهره برداری رسید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیارآفتاب,

کریمی اظهار کرد: بیش از ۸۰۰ گروه جهادی به استعداد ۲۵ هزار نفر جهادگر سازماندهی شده اند که یک سرمایه ارزشمند برای استان محسوب می شوند که منطقه محور و تخصص محور مشغول به خدمت رسانی بی منت به مردم هستند.

,

وی ادامه داد: امروز با آموزش های تخصصی که برای گروه جهادی در نظر گرفته شده خوشبختانه در عرصه های عمرانی ، بهداشتی، پزشکی ، خدماتی ، کشاورزی ، درمانی ، صنعتی، تولیدی جهادگران جوان مشتاق فعالیت هستند و این به برکت تفکر بسیج و دفاع مقدس است.

,

مسئول بسیج سازندگی استان مرکزی گفت: بیش از ۱۴۰ پروژه آبرسانی کشاورزی در سال ۹۹ در دستور کار بسیج سازندگی استان مرکزی قرار دارد که تاکنون ۶۰ پروژه تکمیل و به بهره برداری رسیده و باقی پروژه ها نیز در دست اقدام هستند.

,

محترمی خاطرنشان کرد: ۵۲۰ صندوق قرض الحسنه مردم محور و مسجد محور امروز در بسیج سازندگی سازماندهی شده که به فضل الهی و با همت جوانان به دنبال ایجاد اشتغال یک هزار نفری در سال ۹۹ هستیم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه