مطهری: از روز اول به فینال فکر می‌کردیم/ برای پرسپولیس از دل مایه گذاشتیم

مطهری: از روز اول به فینال فکر می‌کردیم/ برای پرسپولیس از دل مایه گذاشتیم
مربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت که انرژی زیادی در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا گذاشتند و از روز اول به فینال فکر می‌کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمید مطهری پس از بازگشت تیم فوتبال پرسپولیس از قطر در فرودگاه امام خمینی در جمع خبرنگاران در خصوص صعود پرسپولیس به فینال لیگ قهرمانان اظهار داشت: واقعا برای این تیم زحمت کشیده شد. با وجود اینکه مربیان قبلی برای این تیم زحمت کشیده بودند، ما هم انرژی زیادی گذاشتیم، بچه‌ها فوق‌العاده و با جان و دل کار کردند و دیدید که برای هر بازی برنامه خاصی داشتیم و خیلی خوشحالیم که دل مردم شاد شد و از این بابت خیلی خوشحال هستیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی در خصوص دیدار فینال گفت: اجازه بدهید. ما پلن‌های خودمان را داریم باید ببینیم تا 2 ماه دیگر چه اتفاقاتی می‌افتد. 
,
مربی تیم فوتبال پرسپولیس در خصوص محرومیت آل‌کثیر تصریح کرد: همیشه مربیان با این چالش‌ها روبه‌رو هستند. باید بتوانیم این مسائل را مدیریت کنیم و خداراشکر که توانستیم نتیجه خوبی بگیریم.
,
مطهری در پاسخ به این سوال که در شروع مجدد مسابقات لیگ قهرمانان فکر می‌کردند که به فینال صعود کنند؟ خاطرنشان کرد: چرا که نه، ما روزی که به قطر رفتیم، گل‌محمدی در جلسه کادرفنی گفت که باید بزرگ فکر کنیم و از روز اول به فینال مسابقات فکر می‌کردیم.
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه