اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

شماری از پرسنل علوم پزشکی ایرانشهر مطرح کردند؛

حقوق معوقه کارکنان به 3 ماه رسید

حقوق معوقه کارکنان به 3 ماه رسید
شماری از پرسنل دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر از عدم پرداخت حقوق سه ماهه خود ابراز گلایه کرده و خواستار رسیدگی به این موضوع شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، در حالی قطار بی پولی هرازچندگاهی بر روی ریل یکی از نهادهای سیستان وبلوچستان توقف می کند که کارگران و پرسنل آن ادارات از عدم دریافت حقوق ها گلایه کرده و خواستار رسیدگی به این موضوع شدند.

در همین راستا روز گذشته جمعی از مراقبین سلامت طرح پزشک خانواده در جنوب سیستان وبلوچستان و شماری از نیروهای شرکتی  و بیمه روستایی در تماسی که با این پایگاه خبری داشتند نسبت به عدم پرداخت حقوق و مزایای خود گلایه کرده و گفتند: سه ماه است که هیچگونه پرداختی برای نیروهای شرکتی و قرارداد پزشک خانواده تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر انجام نشده است.

به گفته این افراد، تنها نیروهای شرکتی با این مشکل مواجه نبوده بلکه نیروهای بیمه روستایی و برنامه پزشک خانواده نیز با این معضل مواجه هستند.

به عقیده این پرسنل، عدم واریز حقوق سه ماهه به نیروهای تحت پوشش این داشنگاه در حالی است که همکاران آنها از دانشگاه های مجاور ماهیانه حقوق دریافت کرده، همچنین اگر مشکل منبع مالی است چگونه به دانشگاه های دیگر پرداختی تعلق می گیرد اما به حوزه ایرانشهر نه؛ مسئولان امر شفاف سازی و مشکل ما را نیز حل کنند چرا که ما نیز خانواده، زن و فرزند داریم که تنها منبع درآمدمان از این راه است.

تخصیص اعتبار از سوی وزارت خانه انجام نشده است

در تماسی که خبرنگار ما با انور بلیده معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر داشت، وی ضمن تایید این موضوع گفت: از سوی وزارت خانه تخصیصی در این خصوص صورت نگرفته و با مشکل مالی مواجه هستند.

وی بیان کرد: تمام تلاش ما بر است که این معوقات به موقع پرداخت شود.

این مقام مسئول افزود: در پیگیری های صورت گرفته مقرر شد که پرداخت حقوق این پرسنل در اولویت پرداخت قرار گیرد و به محض تامین پول اگر نتوانیم تمام معوقات را پرداخت کنیم حداقل بخش اعظم آن را به حساب افراد واریز کنیم.

وی با تاکید بر این مطب که اولین بار چنین مشکلی در بیمه روستایی رخ داده و مشکل کشوری است، گفت: دانشگاه رفع این معضل را در اولویت پرداخت گذاشته که یا از منابع دانشگاه یا وزارت خانه پرداخت به زودی پراخت خواهد شد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
, تخصیص اعتبار از سوی وزارت خانه انجام نشده است,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه