تمام پاداش‌های قهرمانان را نقدا به آنها می‌دهیم؛

مبینی: رشد قابل ملاحظه‌ای در دوومیدانی بانوان کرده‌ایم/ رئیس بعدی باید برنامه‌محور باشد

مبینی: رشد قابل ملاحظه‌ای در دوومیدانی بانوان کرده‌ایم/ رئیس بعدی باید برنامه‌محور باشد
سرپرست فدراسیون دوومیدانی گفت: رئیس جدید فدراسیون باید برنامه محور و به فکر پشتوانه‌سازی برای رده بزرگسالان باشد.
[

مهدی مبینی سرپرست فدراسیون دوومیدانی در گفت‌وگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا در مورد رکوردشکنی‌های بانوان در مرحله سوم لیگ برتر دوومیدانی اظهار داشت: پس از برگزاری مسابقه جایزه بزرگ و دو مرحله از پیکارهای لیگ برتر، این چهارمین مسابقه‌ای بود که پس از وقفه 7 ماهه به دلیل کرونا انجام می‌شد. حقیقتا رشد قابل ملاحظه‌ای در بخش بانوان اتفاق افتاده و رکوردهایی که در طول مسابقات زده شد، موید این نکته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

مبینی ادامه داد: در این مدت که سرپرستی فدراسیون بر عهده من است سعی کردم بر اساس یک برنامه مشخص پیش بروم خصوصا که رشته‌ای مانند دوومیدانی بدون برنامه به بیراهه می‌رود. در همین مسابقات اخیر بانوان به طور مثال در پرتاب چکش دو پرتابگر جوان ما هر هفته با رقابتی که داشتند یک رکورد جدید می‌زدند و این موضوع حاصل برنامه‌ریزی‌های از قبل تعیین شده است. نمی‌توان یک شبه برای دوومیدانی برنامه‌ریزی کرد و انتظار پیشرفت داشت.

,

سرپرست فدراسیون دوومیدانی در ادامه به برگزاری مسابقات مختلف و پاداش‌های قهرمانان اشاره کرد و گفت: ما موفق شدیم پس از 9 سال لیگ نوجوانان و جوانان در بخش پسران را با 32 تیم برگزار کنیم. از آن مهم‌تر موفق شدیم پس از انقلاب لیگ نوجوانان و جوانان در بخش دختران را با 23 تیم برپا کنیم که واقعا کار بزرگی بود. ضمن اینکه در طول این مدت از سرپرستی تمام پاداش‌های عقب افتاده را به قهرمانان اهدا کردیم و به طور مشخص با ارقام مشخص اعلام کردیم مثلا بابت شکستن یک رکورد ملی یک سکه تمام بهار آزادی اهدا خواهیم کرد.

,

مبینی به انتخابات فدراسیون دوومیدانی که هفته آینده برگزار می‌شود پرداخت و تاکید کرد: خیلی‌ها به من پیشنهاد دادند تا در انتخابات شرکت کنم اما من همچین قصدی نداشتم و ترجیح می‌دهم در آینده به این موضوع ورود کنم، البته در یک فدراسیون دیگر! با این حال از 8 کاندیدا یک نفر کنار رفت تا بیستم ماه جاری انتخابات فدراسیون دوومیدانی را برگزار کنیم. از همین حالا به رئیس آینده این فدراسیون پیشنهاد می‌کنم باید براساس برنامه ریزی دقیق و منسجم فدراسیون را اداره کند وگرنه بعد از مدتی مشکلات زیادی گریبانش را خواهد گرفت. دوومیدانی تعدد رشته‌ها و ماده‌های مختلف را دارد و از جمله ورزشهایی است که دیربازدهی در آن جریان دارد و باید در آن پشتوانه‌سازی شود.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه