به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیاکبر کرمی در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی صبح قزوین؛ با اشاره به وضعیت خدمات دهی به بیماران در وضعیت کرونایی اظهار کرد: در استان قزوین ۱۵ بیمارستان وجود دارد که از این تعداد چهار بیمارستان خصوصی است که همیشه و به ویژه در شرایط بحران در کنار ما بودند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح قزوین,وی افزود: بیمارستانهای خصوصی استان قزوین هم اکنون بیماران غیرکرونایی را پذیرش کردند و هرزمان که لازم باشد در کنار بخش دولتی کمکرسان حوزه درمان برای ارائه خدمات به بیماران هستند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین با اشاره به آمار مبتلایان به کرونا در استان تصریح کرد: در ۲۴ ساعت گذشته ۴۶ بیمار جدید با علائم حاد تنفسی در مراکز درمانی استان پذیرش شدند.
وی عنوان کرد: مجموع بستریهای استان هم اکنون به ۳۱۳ نفر رسیده که از این تعداد ۸۶ بیمار در بخش مراقبتهای ویژه بستری بوده و متاسفانه ۳۹ نفر نیز به دستگاه کمک تنفسی متصل هستند.
این مقام مسئول در پایان گفت: امیدواریم با اعمال محدودیتهای کرونایی در هفته جاری، شاهد کاهش آمار بستریهای ناشی از ابتلا به کرونا در روزهای آتی باشیم.
انتهای پیام/
وی افزود: بیمارستانهای خصوصی استان قزوین هم اکنون بیماران غیرکرونایی را پذیرش کردند و هرزمان که لازم باشد در کنار بخش دولتی کمکرسان حوزه درمان برای ارائه خدمات به بیماران هستند.
,معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین با اشاره به آمار مبتلایان به کرونا در استان تصریح کرد: در ۲۴ ساعت گذشته ۴۶ بیمار جدید با علائم حاد تنفسی در مراکز درمانی استان پذیرش شدند.
,وی عنوان کرد: مجموع بستریهای استان هم اکنون به ۳۱۳ نفر رسیده که از این تعداد ۸۶ بیمار در بخش مراقبتهای ویژه بستری بوده و متاسفانه ۳۹ نفر نیز به دستگاه کمک تنفسی متصل هستند.
,این مقام مسئول در پایان گفت: امیدواریم با اعمال محدودیتهای کرونایی در هفته جاری، شاهد کاهش آمار بستریهای ناشی از ابتلا به کرونا در روزهای آتی باشیم.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه