logo
دوشنبه 27 مهر 1405 | دوشنبه 19 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  2. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  3. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  4. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  5. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  6. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  7. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  8. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  9. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  10. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  11. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  12. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  13. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  14. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  15. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  16. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  17. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  18. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  19. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  20. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است

رئیس کمیته فوتسال از برگزاری تورنمنت چهارجانبه خبر داد

رئیس کمیته فوتسال از برگزاری تورنمنت چهارجانبه خبر داد
رییس کمیته فوتسال گفت: ازبک‌ها به دلیل برگزاری مسابقات مختلف و زیاد در طول سال و همچنین امکانات استاندارد،توانایی میزبانی مسابقات بزرگتر را نیز دارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، داود پرهیزکار گفت: باتوجه به اینکه ازبکستان همه ساله میزبان بسیاری از مسابقات ورزشی است، در بحث میزبانی بسیار حرفه‌ای شدند و شرایط کاملا بین المللی و استانداردی را فراهم می‌کنند. از نظرم با توجه به امکاناتی که دارند توانایی میزبانی مسابقات بزرگتر را نیز دارند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی ادامه داد: در‌ مدت حضور مان در تاشکند، پروتکل‌های بهداشتی به خوبی رعایت شده و تست های مکرر کرونا از دو تیم فوتبال و فوتسال گرفته شده است. ضمن اینکه مسئولان ورزشی و فدراسیون آنها همیشه در مسابقات حضور فیزیکی دارند که نشان از علاقه زیاد آنها به ورزش و میزبانی است.

, کرونا,

رییس کمیته فوتسال گفت: باتوجه به فاصله زمانی ۱۰ ماه اخیر که کرونا باعث شد بازی‌ دوستانه نداشته باشیم، این دو بازی کمک زیادی به آماده‌سازی تیم می‌کند و دست کادرفنی را برای شناخت نقاط ضعف و قوت تیم باز کرده است. البته از نظرم ملی‌پوشان کشورمان در بازی فردا (جمعه) حتی زیباتر و منسجم‌تر بازی خواهند کرد.
پرهیزکار درخصوص مذاکرات روزگذشته با دبیرکل و نایب رییس فدراسیون فوتبال ازبکستان گفت: صحبت اولیه جهت تنظیم تفاهم نامه مشترک داشتیم تا در صورت نهایی شدن موضوع، بین ایران و ازبکستان و ۲ کشور دیگر از بین کشورهای قزاقستان، کویت یا آذربایجان هرساله مسابقات چهارجانبه را به میزبانی یکی از چهار کشور برگزار کنیم. ضمن اینکه برای اولین دوره نیز ‌در ‌صورت قطعی شدن موضوع، آمادگی ایران را برای میزبانی نخستین دوره اعلام کردیم.
وی در پایان گفت: تشکر ویژه‌ای از کادرفنی و بازیکنان تیم ملی فوتسال دارم که در این شرایط سخت کرونا، یکدل برای هدف مشترکی که داریم، به سختی تلاش می‌کنند. اینکه با تمام این شرایط سخت و شیوع ویروس، ریسک را می‌پذیرند و از خانه و خانواده دور شدند جای تقدیر و تشکر دارد. امیدوارم نتیجه این تلاش ها را در جام ملتهای آسیا کسب کنیم.

, کرونا,
,
, کرونا,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه