عفونت ریه تهیه کننده مختار را راهی بیمارستان کرد/ ادامه درمان در آی سی یو
مونا فلاح دختر محمود فلاح تهیهکننده از آخرین وضعیت پدرش که چند روزی است به دلیل عفونت ریه در بیمارستان بستری است، سخن گفت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مونا فلاح دختر محمود فلاح تهیهکننده سینما و تلویزیون درباره آخرین وضعیت این تهیهکننده که از روز یکشنبه ۱۳ مهرماه در بیمارستان بستری شده است، عنوان کرد: من روز جمعه ۱۸ مهرماه به پدرم که در بیمارستان بعثت بستری است، سر زدم اما دکتر اصلی پدر امروز شنبه ۱۹ مهرماه قرار است ایشان را دوباره معاینه کرده و از حال پدر ما را با خبر کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مونا فلاح, محمود فلاح,وی ادامه داد: پدرم در آی سی یو بستری است و روند درمان ادامه دارد. در این شرایط کرونا نیز من اجازه دارم تنها ۲ دقیقه ایشان را از پشت شیشه آی سی یو ببینم.
,فرزند این تهیهکننده تلویزیون بیان کرد: پدرم از یکشنبه ۱۳ مهر به بیمارستان منتقل و در اورژانس بستری شد اما در حال حاضر سه شب از انتقال ایشان به آی سی سو میگذرد.
,فلاح در پایان عنوان کرد: تا به الان پدرم را به دلیل عفونت ریه در بیمارستان بستری کردهاند اما امیدوارم تشخیصهای بعدی پزشکان بیماری کرونا نباشد.
,محمد فلاح تاکنون تهیهکنندگی فیلمهای سینمایی از جمله «رسم عاشق کشی»، «جایی در دوردست»، «چراغی در مه» و..را برعهده داشته است.
,وی همچنین سریالها و فیلمهای تلویزیونی مختلفی را از جمله «مختارنامه» «خوش رکاب»، «خوش غیرت»، «تفنگ سرپر» و…..تهیه کرده است.
,,
انتهای پیام/
,منبع:صبا
]
ارسال دیدگاه