logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

زکی زاده خبر داد:

اجرای عملیات آبخیزداری در حوزه های آبخیز شهری استان تهران آغاز شد

اجرای عملیات آبخیزداری در حوزه های آبخیز شهری استان تهران آغاز شد
معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران اعلام کرد: با هدف کنترل سیل و رسوب اجرای عملیات آبخیزداری در حوزه های آبخیز شهری این استان آغاز شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران حمید رضا زکی زاده با بیان این مطلب افزود: امسال عملیات آبخیزداری در قالب اقدامات مکانیکی با اعتباری معادل 15میلیارد تومان و از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی در حوزه های آبخیز شهری شهرستان های تهران، شمیرانات، پردیس، دماوند، فیروزکوه، ری و پاکدشت اجرایی می شود.

وی ادامه داد: پروژه های آبخیزداری با توجه به وضعیت مناطق و حساس و بحرانی بودن حوزه های آبخیز از لحاظ حفاظت خاک و آب به مرحله اجرا در خواهد آمد.

معاون آبخیزداری استان تهران خاطر نشان کرد: حوزه های آبخیزی که در بالادست شهرها قرار دارند به عنوان حوزه های آبخیز شهری محسوب می شوند که در اثر بارش های شدید و یکباره، سیلاب به همراه رسوبات تهدیدی جدی را برای شهرها رقم می زند که اجرای پروژه های آبخیزداری برای مقابله با این تهدیدها و کنترل سیل و رسوب در دستور کار این اداره کل قرار دارد.

این مقام مسئول به اقدامات خوب و موثری که سال گذشته در برخی از حوزه های آبخیز استان تهران انجام شده است اشاره کرد و ابراز داشت: در سال گذشته پروژه های آبخیزداری با اعتباری حدود 35 میلیارد تومان که از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی تأمین شده بود در 7 شهرستان حساس استان تهران اجرا شد که با اجرای این پروژه ها امکان کنترل و استحصال حدود 1 میلیون متر مکعب از سیلاب های حوزه های آبخیز شهری فراهم و از بروز بسیاری از خسارت های مالی و جانی پیشگیری به عمل آمد.

زکی زاده درباره اثر بخشی فعالیت های آبخیزداری اظهار داشت: هدف اصلی اجرای پروژه های آبخیزداری کنترل سیل و کاهش فرسایش خاک است که با این اقدامات شاهد تقویت سفره های آب زیرزمینی و بهبود وضعیت پوشش گیاهی نیز خواهیم بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه