logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

نماینده ولی فقیه در استان چهارمحال و بختیاری:

تنها راه‌برون رفت از مشکلات کشور تکیه بر درون‌گرایی و جهاد علمی است

تنها راه‌برون رفت از مشکلات کشور تکیه بر درون‌گرایی و جهاد علمی است
نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد گفت: اینکه عده‌ای منتظر انتخابات امریکا هستند و ثبات درون را تضعیف کردند خیانت به انقلاب است و برای ملت ما تاسف بار است که امور کشور را به قدرت‌های پوشالی گره بزنیم ، باید با استقلال تمام بتوانیم اهداف کشور را پیش ببریم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز؛ ظهر امروز حجت الاسلام محمدعلی نکونام  در پیام جمعه این هفته که به دلیل بحرانی بودن وضعیت شیوع ویروس کرونا، جایگزین نماز جمعه شهرکرد شد، اظهار داست: مستکبرین و کج‌اندیشان برای تامین منافع خود درگیری‌های فکری را بین مردم رواج می‌دهند و با اهانت به ساحت مقدس پیامبر اعظم(ص) قصد اسلام ستیزی و اسلام هراسی دارند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,

خطیب نماز جمعه شهرکرد با اشاره به دین کامل و تمام شده اسلام برای همه‌ ادیان خاطرنشان کرد: مسلمانان در این شرایط باید بیدار باشند و منطقی برخورد کنند تا دین اسلام که با ولایت امام علی(ع) به کمال رسیده با پیروی از اسلام ناب محمدی و قرآن کریم آماده برای برافراشتن پرچم عدل مهدوی در سراسر عالم شود.

نکونام با اشاره به اینکه تنها راه برون رفت از مشکلات کشور تکیه بر درون‌گرایی است، افزود: برخی از مردم و نخبگان و گروه‌های دانش بنیان و گروه‌های جهادی به این امر اهتمام ویژه داشتند و آثار درون گرایی و جهاد علمی مشهود است.

 وی در ادامه اظهار داشت: دسته‌ی دیگر کلیددارانی هستند که راه میانه را انتخاب کردند و با برقراری ارتباط با بیگانگان و دادن امتیازات بسیار به ‌آن‌ها نه تنها نتوانستند دستاوردی برای کشور داشته باشند بلکه عقب‌ماندگی بسیاری را بر کشور تحمیل کردند.

نکونام به هر دو گروه یادآوری کرد که این اقدامات همیشه در پس پرده نخواهد ماند و به زودی قضاوت می‌شوند و در ادامه گفت: افرادی که در زمینه درون‌گرایی فعالیت می‌کنند و با این کار باعث پیشبرد کشور می‌شوند باعث شده‌اند این خلاقیت‌ها و تولیدات به خارج از کشور صادر شوند و اعجاب بیرونی به همراه داشته باشند پس با وجود ناهماهنگی‌ها سست نشوند و با اقتدار ادامه دهند.

وی از افرادی که امور کشور را شرطی کردند و دل به سیاست‌های خارج از کشور بسته‌اند خواست از راهی که می‌روند بازگردند و همچنین هشدار داد: با دل کندن از بیگانگان این زمان باقی مانده از دولت را به فرصت تبدیل کرده و با توبه از مواضع ضد دین خود برای تقویت پایه‌ها تلاش کنند.

نکونام در ادامه گفت: اینکه عده‌ای منتظر انتخابات امریکا هستند و ثبات درون را تضعیف کردند خیانت به انقلاب است و برای ملت ما تاسف بار است که امور کشور را به قدرت‌های پوشالی گره بزنیم و نامش را صلح حسنی بگذاریم که قیاسی باطل است و کفری بیش نیست باید با استقلال تمام بتوانیم اهداف کشور را پیش ببریم.

وی خاطرنشان کرد: صحبت‌هایی که اینجانب می‌کنم براساس مصلحت و وظیفه است و به مواضع سیاسی افراد ربطی ندارد چرا که با ورود هیئت اعزامی وزیر کار به استان با اصل کار بسیار موافق بودم و رصد استان‌ها به صورت میدانی بسیار مفید است اما باید کارآیی افزایش پیدا کند.

وی در ادامه به مساله استانی اشاره کرد و گفت: چهارمحال و بختیاری با اختلافات، مواضع منفعت‌طلبانه و بازی‌گری‌های سیاسی، آباد  نمی‌شود بلکه بر مشکلات آن اضافه هم می‌شود.

نکونام یادآور شد: عده‌ای از سخنان و مواضع اینجانب برداشت‌هایی نادرستی دارند، که نمونه آن را در سفر اخیر هیاتی به نمایندگی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به استان بود.

وی ادامه داد: بنده هیچگاه بر اساس منافع گروه‌ها و جناح‌ها موضع‌گیری نکردم و مواضع و جهت‌گیری خود را بر مبنای مصلحت استان قرار داده‌ام و در خصوص سفر این هیات نیز باید بگویم که نفس این کار مطلوب و کار خوبی بوده است.

نکونام تصریح کرد: حال اینکه این سفر چه میزان کارآیی خواهد داشت به همراهی و کمک ما برمی‌گردد، که باید در استان به این هیات کمک شود و اصل کار را زیر سوال نبریم و کارگزاران استانی باید تلاش و جدیت بیشتری در این راستا به کار گیرند.

امام جمعه شهرکرد با تاکید بر اینکه نباید منافع استان قربانی بازی‌گری‌های سیاسی شود، تصریح کرد: اقدامات و برنامه‌های خوب را باید تمجید کرد و اشکالات را هم باید گفت تا برطرف شود و مسیر تعالی استان از این طریق هموار گردد.

وی در آخر افزود: مطالبات من از مسؤولین استانی برای فعال‌تر شدن و پیشرفت این استان بود و نباید افراد و رسانه‌ها با بازی‌گری‌ها و مواضع منفعت‌طلبانه استان را قربانی کنند و بر مشکلات استان بیفزایند.
 

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه