logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

مدیر کل راه و شهرسازی جنوب سیستان و بلوچستان:

۶۹ پروژه بازآفرینی شهری در شهرستان ایرانشهر در حال اجراست

۶۹ پروژه بازآفرینی شهری در شهرستان ایرانشهر در حال اجراست
حمزه امیریان گفت: پروژه های بازآفرینی شهری در شهرستان ایرانشهر به عنوان موتور محرکه توسعه پایدار محدوده ها و محلات هدف بازآفرینی بوده که از سال ۹۸ کلید خورده و تا پایان امسال برای اتمام آن هدف گذاری شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمزه امیریان، مدیر کل راه و شهرسازی جنوب سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون، با اشاره به انجام طرح بازآفرینی شهری در ایرانشهر به منظور بررسی وضعیت پروژه‌های تعریف شده در محلات این منطقه، بیان کرد: ۸ محله‌ کمتر توسعه یافته در سطح این شهرستان به مساحت ۶۹۴ هکتار و با جمعیتی بالغ بر ۳۵ هزار نفر، جزو محله های هدف بازآفرینی شهری این اداره کل قرار دارند.

وی در ادامه، افزود: تعداد ۶۹ ردیف پروژه به ارزش ۸۴۰ میلیارد ریال در حوزه‌های مختلف از جمله بهداشتی، آموزشی، ساماندهی معابر، ورزشی و فنی و حرفه ای تا پایان سال ۹۸ در سطح این محلات تعریف شده که تعدادی از این پروژه‌ها به بهره برداری کامل رسیده و تعداد دیگر با درصد پیشرفت فیزیکی بالا در حال اجرا هستند.

مدیرکل راه و شهرسازی جنوب سیستان و بلوچستان ادامه داد: برای سال۹۹، نوزده ردیف پروژه در حوزه‌های مختلف به ارزش ۶۴۰ میلیارد ریال تعریف شده که از این تعداد، ۱۰ ردیف پروژه به ارزش ۴۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات بازآفرینی شهری این ارگان برای تجهیز پروژه ها و کاهش آلام ساکنان محلات هدف در نظر گرفته شده است و عملیات اجرایی آن ها به زودی آغاز خواهد شد.

امیریان در تکمیل مطلب فوق، تصریح کرد: تا پایان سال ۹۸ بالغ بر ۷۰۰ تن قیر در اختیار شهرداری جهت انجام عملیات آسفالت معابر محلات هدف ستاد بازآفرینی شهری قرار داده شده که سعی خواهد شد در آینده این مقدار افزایش یابد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: تسریع در اتمام پروژه‌ها به ویژه پروژه‌های شاخص از جمله "آسفالت معابر“، “ جاده سلامت"، "کوهستان پارک" و "سینما امید" تأکید ویژه‌ای شده و امید است با اجرای این موارد برگ زرینی در خدمت‌ رسانی به ولی‌نعمتان خود کسب کنیم.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه