logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

فرمانده سپاه شهرستان سرپل ذهاب :

برنامه های هفته بسیج امسال بر محور مبارزه با کرونا و حمایت از اقشار آسیب پذیر استوار است

برنامه های هفته بسیج امسال بر محور مبارزه با کرونا و حمایت از اقشار آسیب پذیر استوار است
نوروز اکبری گفت: برنامه های گرامیداشت هفته بسیج با رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی بیشتر در جهت مبارزه با شیوع بیماری کرونا و حمایت از آسیب دیدگان خواهد بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از بازی دراز سرهنگ نوروز اکبری امروز در نشست خبری هفته بسیج اظهارداشت: بسیج در تمام سختیها و عرصه های مختلف کشور بعنوان عضو پیشرو انقلاب اسلامی و همچون یک ستون محکم حضور فعال و اثرگذار دارد.

وی بابیان اینکه امسال اولین سالگرد تشکیل بسیج بدون حضور جسم ملکوتی سردار دلها شهید سلیمانی است، افزود: برنامه های گرامیداشت هفته بسیج امسال باتوجه به شیوع بیماری کرونا ولزوم حفظ سلامت مردم بدون برگزاری تجمعات و بارعایت تمام پروتکلهای بهداشتی اجرا خواهد شد.

وی تصریح کرد: برنامه های گرامیداشت هفته بسیج امسال با شعارمحوری بسیج پیشرو خدمت و امید آفرین براساس همان شعار معروف اشدا علی الکفار و رحماء بینهم بیشتر در حوزه مبارزه با شیوع ویروس کرونا و حمایت و کمک به قشر آسیب پذیر جامعه اجرا خواهد شد.

فرمانده بسیج شهرستان اذعان داشت: ۵ آذر که هرسال با تجمع بسیجیان شهرستان برگزار می شد امسال تمام بسیجیان در منازل خود حضور داشته و به سخنرانی رهبر معظم انقلاب اسلامی که از طریق رسانه ملی بصورت زنده پخش خواهد شد گوش جان خواهند داد.

وی بابیان اینکه کارگروههای متعددی در سپاه ناحیه برای برنامه های هفته بسیج تشکیل شده است ادامه داد: برنامه محوری و ویژه بسیج شهرستان تهیه ۱۱۰ صندلی در کنار مزار شهدای گمنام شهرستان و قراردادن تمثال ۱۱۰ شهید گلگون کفن بسیجی شهرستان برروی آن است و حضور ۴۱ نفر از بسیجیان به نمایندگی از اقشار مختلف بسیج، صنوف مختلف، مذاهب مختلف اسلامی و مشاغل گوناگون از بسیجیان سپاه ناحیه سرپل ذهاب،  که هرکدام به مدت ۲ دقیقه با شهدا سخن خواهند گفت.

اکبری تصریح کرد: خانواده های نیازمند شهرستان شناسایی شده و پکهای کمک معیشتی مواد غذایی برای آنها تامین شده که توسط بسیجیان و به نام شهداء به این خانواده ها اهداء خواهد شد.

فرمانده سپاه ناحیه سرپل ذهاب تصریح کرد: امسال برنامه های بسیج بیشتر به سمت و سوی مبارزه با شیوع بیماری کرونا و تلاش در جهت کمک به حفظ سلامت مردم خواهد بود و از همه مردم شهرستان نیز دعوت می کنیم که با رعایت پروتکلهای بهداشتی در این برنامه ها حضور پیدا کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازی دراز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه