logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان خبر داد؛

دستگیری 3 نفر از عاملان نزاع مسلحانه در زاهدان/ انهدام باند حرفه ای قاچاق سوخت و کشف 25 تن شکر در جنوب شرق کشور

دستگیری 3 نفر از عاملان نزاع مسلحانه در زاهدان/ انهدام باند حرفه ای قاچاق سوخت و کشف 25 تن شکر در جنوب شرق کشور
سردار طاهری گفت: با تلاش ماموران پلیس سیستان و بلوچستان یک باند حرفه ای قاچاق سوخت در جنوب شرق کشور منهدم، 25 تن شکر قاچاق کشف و عاملان نزاع در بازار مشترک زاهدان دستگیر شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، 24 آبان ماه کلیپی با عنوان "درگیری با نیروی انتظامی در زاهدان" از سوی کاربران در فضای مجازی به اشتراک گذاشته شد، ماجرا از این قرار بود که افرادی در بازار مشترک زاهدان به سمت سرباز ناجا حمله ور شده و شلوغی عجیبی راه انداخته بودند.

این موضوع در گفت و گو با محمود سعادتی، سرپرست فرمانده انتظامی زاهدان پیگیری شد، که خبر آن 26 آبان ماه با عنوان ناکامی شرور زاهدانی در خلع سلاح سرباز ناجا/ پیگیری ها برای دستگیری عامل درگیری در "بازار مشترک" ادامه دارد منتشر شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
, ناکامی شرور زاهدانی در خلع سلاح سرباز ناجا/ پیگیری ها برای دستگیری عامل درگیری در "بازار مشترک" ادامه دارد ,

در این خبر اعلام شد که پیگیری ها برای دستگیری شرور زاهدانی که قصد خلع سلاح سرباز ناجا را در بازار مشترک زاهدان داشت، در دست انجام است.

کشف سلاح و مواد مخدر از مخفیگاه متهمان
,
,
,
, کشف سلاح و مواد مخدر از مخفیگاه متهمان,


به منظور پیگیری موضوع با سردار احمد طاهری، فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان نیز گفت و گویی انجام شد که در این باره بیان کرد: با تلاش ماموران پلیس امنیت عمومی استان و انتظامی شهر زاهدان سه نفر از عاملان نزاع مسلحانه و درگیری دسته جمعی در میدان کوزه شهر زاهدان (بازار مشترک) که یکی از آنها قصد خروج از مرزهای شرقی کشور را داشت، طی عملیات ضربتی دستگیر شدند.

وی افزود: حمل سلاح گرم و سرد، درگیری مسلحانه با مردم، نزاع دسته جمعی با افراد و همچنین درگیری و تعرض به ماموران انتظامی از اقدامات شرارت آمیز متهمان دستگیر شده است.

طاهری ادامه داد: در بازرسی از متهمان و مخفیگاه آنان تعداد یک قبضه سلاح شکاری، مقادیری مهمات جنگی، تعداد 2 تیغه خشاب کلت کمری، یک قبضه سلاح سرد قمه و مقدار 2 کیلو و 400 گرم مواد مخدر از نوع حشیش کشف شد.

کشف 25 تن شکر قاچاق

وی اضافه کرد: همچنین در راستای طرح سراسری مبارزه با قاچاق کالا و ارز روز گذشته، یک دستگاه تریلی حامل 25 تن شکر قاچاق به ارزش  2 میلیارد و 500 میلیون ریال توسط مأموران ایستگاه بازرسی شهید یدالهی شهرستان چابهار توقیف و در این رابطه یک فرد متخلف دستگیر و به مراجع قضائی معرفی شد.

فرمانده انتظامی گفت: همچنین با تلاش پلیس سیستان و بلوچستان و در اجرای طرح مبارزه با قاچاق سوخت و فراورده های نفتی ضمن انهدام یک باند حرفه ای قاچاق سوخت در شرق کشور، 6 دستگاه تریلی سوخت کش، 24 دستگاه اتوبوس و هشت دستگاه خودرو سواری و وانت حامل سوخت قاچاق توقیف شد.

به گفته وی، در این طرح 15 محل دپو تخریب و 221 هزار و هشتصد و هشتاد و نه لیتر سوخت قاچاق شامل 194 هزار و پانصد و شصت و چهار لیتر گازوئیل، 27 هزار و سیصد و بیست و پنج لیتر بنزین کشف و 42 فرد متخلف در این رابطه دستگیر و به مراجع قضائی معرفی شدند.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
, کشف 25 تن شکر قاچاق,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه