اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه در رابطه با یوم الله 13 آبان

بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه در رابطه با یوم الله 13 آبان
بسیج دانشجویی استان کرمانشاه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه بیانیه ای در رابطه با یوم الله 13 آبان منتشر کرده است .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از پیک دانشجو ،بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه بیانیه ای در رابطه با یوم الله 13 آبان منتشر کرده است .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیک دانشجو ,

متن بیانیه به شرح ذیل می باشد:

,

بسم الله الرحمن الرحیم

,

امام خامنه ای (مدظله العالی):سیزده آبان روز استوارى ملت ایران در مقابل ترفند استکبار است.

,

حماسه عظیم تاریخی 13آبان سهم به سزایی در شکل گیری تاریخ معاصر مبارزات ضد استکباری ملت ایران دارد.

,

در 13 آبان1343 مرجع بزرگ شیعیان جهان حضرت امام خمینی (ره) به جرم دفاع از شرف و استقلال ملت ایران تبعید شد چرا که در برابر لایحه ضد ایرانی و اهانت آمیز کاپیتولاسیون که عزت و غرور ایرانی را به شدت خدشه دار می کرد شجاعانه به مقاومت برخاست ،همچنین در13آبان سال 1357 دژخیمان رژیم ضد مردمی ، دانش آموزان مظلوم به پاخاسته در برابر ظلم و بی عدالتی را به گلوله بستندو یک سال پس از آن در 13 آبان 1358 ملت ایران در حرکتی غرور انگیز و تاریخی سفارت آمریکا که مرکز توطئه های بزرگی همچون کودتای ضد ایرانی 28 مرداد بود را غرور آمیز به تسخیر گرفت،به همین جهت این روز به نام( روز ملی مبارزه با استکبار جهانی) نام گذاری گردیده است.

,

امسال 13آبان با طلیعه ماه محرم الحرام، ماه شهادت، ایستادگی و عزت طلبی امام حسین(ع) همراه گشته است تا صدای هیهات منا الذله ملت ایران با حماسه عاشورا پیوند بخورد و به دنیا نشان دهد که ایران اسلامی  بر اساس اصول دیپلماسی امام خمینی(ره) در برابر فشارهای سیاسی ، نظامی و اقتصادی حاضر نیست عزت وسربلندی خود را زیر پا بگذارد.

,

جمهوری اسلامی ایران اکنون در حال یک نبرد دیپلماتیک تمام عیار با آمریکا و هم پیمانانش در قالب مذاکرت 1+5 است.

,

اکنون دولت مسئولیت رهبری چنین نبردی را به عهده دارد. ملت ایران به توانایی‌ها و صداقت و تعهد مذاکره کنندگان کشور خودمان اعتماد دارند و می‌دانند آنها حافظ منافع و مصالح ملی هستند.اما طبیعی است به طرف مقابل بویژه آمریکا اعتمادی ندارند. این عدم اعتماد یک سابقه تاریخی ممتد دارد و بر فرض نتیجه بخش بودن مذاکرات همچنان به قوت خود باقی است. آنچه در مذاکرات دنبال می‌شود حل منافشه هسته‌ای و رفع بهانه‌های دشمنانه آمریکا و قدرتهای جهانی است.

,

اما آنچه در برهه زمانی کنونی و در آستانه یوم الله سیزده آبان بیش از هر چیزی اهمیت دارد و باید مورد توجه قرار گیرد، آن است که مبارزه ملت انقلاب ایران با استکبار جهانی به سرکردگی آمریکای جهان خوار، هنوز پایان نیافته است و این ملت راسخ تر از گذشته در این مسیر پایمردی و استقامت می‌نمایند. دشمن اگرچه در این روزها به کثیف ترین حربه‌ها نظیر تحریم، تهدید، ترور و ... متوسل شده است، لیکن به خوبی در می‌یابد که ملت مقاوم ایران در این جنگ تمام عیار از پا نخواهد نشست.

,

بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه در آستانه یوم‌الله سیزده آبان ضمن تجدید میثاق با امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای (مدظله العالی) و شهیدان گلگون کفن این مرز و بوم اعلام می‌دارند مصمم تر از گذشته با شعار (حماسه حسینی- دیپلماسی خمینی)آرمان های اسلام ناب محمدی (ص) و انقلاب اسلامی را دنبال خواهند کرد.

,

 

,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه