امام جمعه بندر پل:

دانشجو خوی استکبارستیزی دارد

دانشجو خوی استکبارستیزی دارد
بازماندگان با تاکید دانشجو خوی استکبارستیزی دارد، گفت: دانشجویان مسلمان و انقلابی باید گفتمان‌های ارزشی، عدالتخواهی، مبارزه با ظلم و فساد و پیروی از احکام اسلامی و سنت نبوی و مکتب اهل بیت علیهم السلام را ترویج دهند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شیخ حسین بازماندگان، امام جمعه بندرپل در گفتگو با خبرنگار هرمز ضمن تبریک به مناسبت روز دانشجو اظهار کرد: ۱۶ آذر روز بسیار با اهمیتی است؛ زیرا این روز نشان از بیداری جامعه به ویژه دانشجویان بصیر و خستگی ناپذیر کشور دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,

امام جمعه بندرپل با بیان اینکه دانشجویان باید در راه اعتلای کشور بکوشند، افزود: یکی از دلایلی که باید با توجه به آن روز ۱۶ آذر را بزرگ بدانیم و آن را تبیین کنیم این است که تبیین این روز موجب می‌شود به این مسئله پی ببریم که نظام سلطه به دنبال سرکوب استقلال و آزادی خواهی مردم است.

,

بازماندگان عنوان کرد:  حادثه ۱۶ آذر در بستر تاریخی خود بر این مسئله تاکید دارد که در مسیر استقلال خواهی که متکی بر مردم سالاری است، هرگز کوتاه نخواهیم آمد و استکبار ستیزی از موقعیت‌های غیر قابل انکار است.

,

وی با بیان اینکه استکبارستیزی، استقلال‌خواهی و عزت‌مندی از دیگر درس‌های ۱۶ آذر ماه است و دانشجویان باید در فعالیت‌های خود بر آن تاکید کنند، تصریح کرد: فعالیت‌های دانشجویی باید هدفمند باشد چرا که دانشجو سرشار از قدرت، توان وانرژی است.
امام جمعه بندر پل با تاکید دانشجو خوی استکبارستیزی دارد، بیان کرد: دانشجویان مسلمان و انقلابی باید گفتمان‌های ارزشی، عدالتخواهی، مبارزه با ظلم و فساد و پیروی از احکام اسلامی و سنت نبوی و مکتب اهل بیت علیهم السلام را ترویج دهند.

,
,

بازماندگان با تأکید بر اینکه دانشجو باید جامعه را در مسائل مختلف آگاه و بیدار کند، خاطرنشان کرد: ریشه بسیاری از فتنه‌افکنی‌ها در کشور، آمریکا و رژیم صهیونیستی و دست نشاندگان آنها هستند.

,

 

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه