اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

عضو کمیته علمی ستاد کرونا:

کرونا ریشه‌کن نمی‌شود/ "یلدا" در خانه بمانید

کرونا ریشه‌کن نمی‌شود/ "یلدا" در خانه بمانید
عضو کمیته علمی ستاد کرونا با تاکید بر اینکه حتی با وجود واکسن، کرونا ریشه‌کن نمی‌شود و باز هم باید نکات بهداشتی را رعایت کنیم، نسبت به برگزاری مهمانی‌ها و دورهمی‌ها هشدار داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دکتر مسعود مردانی گفت: در همه‌گیری کرونا، مردم تجارب ارزشمندی به دست آوردند. پس از محدودیت‌های اسفند، فروردین و ماه مبارک رمضان که مردم به خوبی از دستورالعمل‌ها تبعیت کردند، در خانه ماندند و مسافرت نرفتند، در اردیبهشت‌ماه به سمت کنترل بیماری رفتیم و مزد آن زحمات را گرفتیم و بسیاری از بخش‌های کرونا در بیمارستانها تعطیل شدند، اما همان زمان هم خیال خام بود که فکر کنیم کرونا را شکست دادیم و دیگر برایمان خطری ندارد.

وی افزود: متاسفانه علی‌رغم توفیقات به دست آمده، ساده‌انگاری برخی باعث شد پس از خرداد ماه آمار بیماری روند افزایشی داشته باشد و حتی این فرضیه که اعلام می‌کرد بیماری در تابستان و گرما از بین می‌رود نیز شکست خورد. ما حتی در برخی نقاط مانند استان خوزستان که گرمسیر هم هستند در این فصل با فجایعی روبرو شدیم.

مردانی با اشاره به روند رو به کاهش بیماری در حال حاضر در کشور، تاکید کرد: موارد ورودی به بیمارستان کاهش یافته است و حتی در برخی بیمارستان‌ها تعداد موارد جدید بیماری به نصف رسیده است، ولی این موضوع نباید باعث ساده‌انگاری و غفلت از نکاتی مانند فاصله‌گذاری اجتماعی، عدم حضور در تجمعات و... شود. ما فکر می‌کنیم باید این تجربه تاریخی دستیابی موقت به مدیریت بیماری در اردیبهشت ماه، الگوی ما باشد.

وی افزود: اگر واکسن کرونا در اختیار جامعه قرار گیرد با رعایت نکات بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی می‌توانیم به کنترل بسیار خوب بیماری تا سال آینده امید داسته باشیم.

این متخصص بیماری‌های عفونی با تاکید بر اینکه در مورد کرونا به هیچ عنوان نمی‌توان از واژه «ریشه‌کن شدن» استفاده کرد، تصریح کرد: بیماری کنترل خواهد شد و سپس به شکل یک بیماری بومی مانند سینه‌پهلو و... درمی‌آید اما ریشه‌کن نمی‌شود.

وی با اشاره به اینکه دورهمی‌ها یکی از عوامل اصلی انتقال ویروس کرونا هستند، اظهار کرد: بر اساس بررسی‌ها ۵۰ درصد افراردی که اخیرا به کرونا مبتلا شدند شرح حالی از شرکت در دورهمی را ذکر کرده‌اند. البته سنت شب یلدا برای ما ایرانیان بسیار مهم است بنابراین هر خانواده باید در منزل خودش خوراکی‌های مخصوص این شب مانند انار، هندوانه و... را خریداری کرده و مراسم را با حضور اعضای خانواده برگزار کند. از طرفی اپلیکیشن‌های ارتباطی مختلف این امکان را به ما می‌دهند که با عزیزان و بزرگ‌ترهایمان تماس تصویری برقرار کرده و دورادور این سنت حسنه را انجام دهیم. شب یلدای امسال مانند ۱۳ بدر، عید نوروز و سایر مراسمات و آیین‌ها باید متفاوت باشد و امیدواریم مردم حداکثر همکاری را برای حفظ جان خودشان با ما داشته باشند.

عضو کمیته علمی کرونا با اشاره به خستگی کادر درمان پس از حدود ۱۰ ماه مبارزه با کرونا در خط اول بیماری، گفت: اکنون پس از محدودیت‌های جدید و کاهش بار بیماری، بارقه‌هایی از امید و لبخند در میان کادر درمان شکل گرفته است که از مردم می‌خواهیم با کمک به ما، این لبخندها را تبدیل به اشک و یأس نکنند.

انتهای پیام/ا

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

منبع: ایسنا

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه