logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

تبعات تغییر نام یک میدان در شهر نور؛

مسئولان شهرستان نور! لطفاً جامعه را دوقطبی نسازید

مسئولان شهرستان نور! لطفاً جامعه را دوقطبی نسازید
اینکه نام میدانی را بهانه دو قطبی سازی مردم متدین و ولایی شهرستان نور قرار دهند، نهایت بی‌توجهی به وحدت مردم غیور این شهرستان است تا مسائل اساسی‌شان به حاشیه رانده شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، وظیفه نخست و نخستین وظیفه مسئولان در نظام مقدس اسلامی، صیانت از وحدت جامعه و تلاش برای تحکیم انسجام و همدلی جامعه است که این اصل راهبردی تحت هیچ شرائطی نباید مورد غفلت قرار گیرد که ترک این فعل واجب، گناهی نابخشودنی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

با این مقدمه کوتاه، به موضوع اصلی که تغییر نام میدانی در شهرستان نور است، می‌پردازیم.

نام امام علی‌ابن موسی‌الرضا علیه‌السلام برای عموم ملت ایران اعم از مسلمان و غیرمسلمان، شیعه و سنی واجد ارزش فوق‌العاده و مقدسی است. در تمام شهرها بطور معمول، راه‌های ورودی و خروجی شهر را با عنوان طریق‌الرضا علیه‌السلام بنام آن امام رئوف می‌نامند و میدان بزرگ شهر را نیز مزین بنام امام رضا علیه‌السلام می‌کنند.



در تمام شهرهای استان مازندران نیز نام درخشان ثامن‌الحجج علیه‌آلاف‌التحیه والثناء، قلب محبان خاندان نبوت و امامت را متوجه بیتی می‌کند که امام رضا علیه‌السلام یکی از شموس تابناک آن است.

حال مدتی است با اصرار شهرداری و یکی دو مسئول این شهرستان، تغییر نام میدان امام رضا(ع) موضوع نگران‌کننده مردم ولایی این شهرستان شده و قصد دارند نام "طبیعت" را جایگزین نام امام رئوف سازند. در اوائل امسال آب‌نمایی را با هزینه 50 میلیون تومان رونمایی کردند که الان نیز با جمع کردن این آب‌نما، حال نیز صحبت از نصب یک المان باستانی مربوط به زمان هخامنشیان در این میدان است تا شاید یادمان باستانی جای تقدس امام رئوف علیه‌السلام را بگیرد که بطور قطع چنین اتفاقی نزد مردم ولایتمدار این شهرستان رخ نخواهد داد.

بدون شک، مراجع ذیربط در این زمینه مسئولیت رسمی و قطعی دارند و می‌توانند مانع این حرکت این تغییر نام و اقدامات مرتبط گردند. شورای فرهنگ عمومی شهرستان، که امام جمعه محترم و فرماندار در آن بطور مستقیم مسئولیت دارند، قادرند از عامل وحدت مردم و نام مقدس حضرت رضاعلیه‌السلام، که این نام موجب نزول رحمت‌های الهی می‌شود، صیانت کنند و اجازه اتفاقات چالشی در این شهرستان انقلابی و اسلامی را ندهند.

,
,
,
,
, ,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه