فینال جام جهانی باکو لغو نمی‌شد شانس من برای کسب سهمیه بیشتر بود

کیخا: برگزاری آنلاین اردوها بهترین تصمیم فدراسیون بود/ به کسب سهمیه المپیک همچنان امیدوارم

کیخا: برگزاری آنلاین اردوها بهترین تصمیم فدراسیون بود/ به کسب سهمیه المپیک همچنان امیدوارم
ملی پوش ژیمناستیک گفت: در شرایط فعلی برگزاری آنلاین اردوها بهترین تصمیم فدراسیون بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون ژیمناستیک؛ سعیدرضا کیخا در خصوص برگزاری سومین مرحله اردوی تیم ملی ژیمناستیک هنری اظهار داشت: این اردو از دوشنبه آغاز شد و ما تمریناتمان را زیر نظر کادر فنی تیم ملی انجام می‌دهیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی افزود: برگزاری اردو به صورت حضوری می‌توانست خطرات زیادی به دنبال داشته باشد و واقعا به صلاح نبود. به نظر من برگزاری اردو به صورت آنلاین بهترین تصمیم فدراسیون بود.

,

کیخا گفت: در این مدت هم در اردوهای آنلاین و هم در مواقع دیگر با سرمربی تیم ملی در ارتباط بودم و فیلم تمریناتم را برای او فرستادم تا بتوانم از این زمان که مسابقاتی نداشتیم، بهترین استفاده را کرده باشم.

,

ملی‌پوش ژیمناستیک ایران در پایان خاطرنشان کرد: اگر فینال جام جهانی باکو لغو نمی‌شد شانس من برای کسب سهمیه به مراتب بیشتر بود؛ با این حال همچنان به کسب سهمیه المپیک امیدوار هستم و امیدوارم در مسابقات آتی که برای کسب سهمیه در پیش داریم بتوانم عملکرد خوبی داشته باشم.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه