سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان هرسین مطرح کرد:
حمایت ستاد اجرایی فرمان امام (ره) از محصولات کشاورزی دیم در هرسین
علیرضا یاری پور گفت: به منظور ورود کشاورزان به طرح جهش تولید و حمایت از آنان در برابر عوامل نامساعد طبیعی کشاورزان دیمکار می توانند با پرداخت مبلغ ۱۰هزار تومان مزارع خود را بیمه کنند و مابقی حق بیمه توسط ستاد اجرایی فرمان امام(ره)پرداخت می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا یاری پور در گفتگو با دیوانگاه، اظهار داشت: در راستای اجرای طرح جهش تولید و با همکاری ستاد اجرایی فرمان امام (ره) به منظور افزایش عملکرد دیمزارها و انتقال دانش فنی به کشاورزان دیمکار و حمایت از آنان طرح جهش تولید در شهرستان آغاز شد.
سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان هرسین افزود: در مرحله اول به منظور ورود کشاورزان به طرح و حمایت از آنان در برابر عوامل نامساعد طبیعی کشاورزان دیمکار فقط با پرداخت مبلغ ۱۰ هزار تومان مزارع خود را بیمه کنند و مابقی حق بیمه توسط ستاد اجرایی فرمان امام(ره)پرداخت می شود.
وی خاطر نشان کرد: کشاورزانی که اقدام به بیمه محصول خود در قالب طرح مذکور نمایند می توانند از مزایای بعدی آن بهرهمند شوند.
یاری پور از کلیه کشاورزان دیمکار درخواست کرد در اسرع وقت به کارگزاری های مجاز بیمه محصولات کشاورزی شهرستان مراجعه کنند.
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه