اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

۶ میلیون کارت سوخت حذف می شوند

۶ میلیون کارت سوخت حذف می شوند
معاون صنایع و انرژی ستاد مدیریت حمل ونقل و سوخت، جزئیات طرح صرفه جویی در مصرف بنزین روزانه را تشریح کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از فرهنگ نیوز، مهندس حسین هاشمی در تشریح جزئیات این خبر به حذف ۶ میلیون کارت هوشمند سوخت در راستای ساماندهی مصرف بنزین در کشور پرداخت و گفت: با حذف ۶ میلیون کارت سوخت از مجموع ۲۴ میلیون کارت هوشمند صادره در کشور مصرف بنزین یارانه‌ای در ۵ ماه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۷ میلیون و ۳۰۰ هزار لیترکاهش داشته است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


وی با تشریح جزئیات ابطال این تعداد کارت سوخت افزود: این کار که رویکرد غیرقیمتی داشت، از زمستان پارسال آغاز شد و در قالب آن، کارت بنزین ۶ میلیون دستگاه خودرو و موتورسیکلت ابطال یا سهمیه ویژه آن‌ها به سهمیه معمولی تبدیل شد و در نتیجه میزان مصرف بنزین در کشور به شکل قابل توجهی کاهش یافت.

هاشمی با اشاره به اینکه از سال ۹۱ مصرف بنزین روند افزایشی داشت و در آذرماه سال ۹۲ هم شاهد افزایش ذرات معلق در هوا بودیم که مجبور به اجرای این طرح شدیم، خاطرنشان کرد: پس از بررسی شبکه تخصیص بنزین یارانه‌ای، به کارت‌های سوختی برخورد کردیم که متعلق به موتورسیکلت‌های سرقت شده، اسقاطی یا توقیف شده بود که تمامی این کارت‌ها تعیین تکلیف شدند.

وی افزود: همچنین برای ابطال حدود ۴۰۰تا ۵۰۰هزار کارت سوخت موتورسیکلت‌هایی با سن کارکرد ۱۵تا ۲۵سال، مهلت تعیین شد و به مرور زمان سهمیه سوخت آن‌ها ابطال شد و به موازات آن تکلیف ۵ میلیون و ۳۱۴هزار موتورسیکلت فرسوده یا فاقد پلاک ملی که هنوز با پلاک قدیمی تردد می‌کنند، مشخص شد.

معاون صنایع و انرژی ستاد مدیریت حمل ونقل و سوخت در خصوص تعیین وضع کارت سوخت موتورسیکلت‌هایی که فاقد پلاک ملی هستند، اذعان داشت: اگر موتورسیکلتی عمری زیر ۱۰سال دارد و به دلیل نداشتن پلاک ملی، کارت سوخت‌اش باطل شده، می‌تواند با مراجعه به مراکز شماره گذاری مراجعه کرده و اقدام به دریافت پلاک ملی کند و دارنده موتورسیکلت در صورتی که زمانی بیش از ۲ماه تا رسیدن به عمر ۱۰ساله موتورسیکلت وجود دارد، می‌تواند با مراجعه به پلیس +۱۰درخواست صدور کارت سوخت مجدد کند.

به گفته وی همین کار در مورد سهمیه بنزین ۲۶ هزار دستگاه خودرو درآموزشگاه‌های رانندگی انجام گرفت. یعنی آموزشگاه‌های رانندگی که فقط یک خدمت ارائه و در قبال آن هزینه دریافت می‌کنند، از این به بعد سهمیه ویژه‌ای نمی‌گیرند، درصورتی که آن‌ها قبلاً همانند آژانس‌ها سهمیه سوخت ویژه دریافت می‌کردند.

معاون ستاد مدیریت حمل ونقل و سوخت افزود: از ابتدای سال هم طی جلسات متعدد که در ستاد حمل و نقل سوخت با متولیان حمل و نقل درون شهری و برون شهری برگزار شد، ضمن پالایش اطلاعات، ۱۰۰هزار کارت سوخت مربوط به موسسات اتومبیل کرایه در آژانس‌ها از سهمیه ماهانه ۳۰۰ لیتر به ۶۰ لیتر تقلیل و به سهمیه خودرو شخصی تبدیل شدند. براساس گزارش نهادهای نظارتی، بخشی از کارت‌های سوخت صادر شده برای آژانس‌های کرایه اتومبیل در اختیار افرادی قرار گرفته است که هیچ نقشی در جابجایی مسافر ندارند. یعنی افرادی که پیش از این در آژانس‌های مسافربری فعالیت داشتند، پس از خروج از این مراکز هنوز از سهمیه بنزین یارانه‌ای آژانس استفاده می‌کردند.

وی افزود: همین برنامه را در آینده برای وانت بار‌ها خواهیم داشت. زیرا بیش از ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار کارت سوخت با سهمیه ویژه برای وانت بار در کشور وجود دارد که بخش قابل توجهی از آن‌ها در شبکه حمل و نقل عمومی فعال نیستند. بنابر این ضرورتی ندارد که سهمیه ویژه سوخت دریافت کنند.

وی از توقف رانت در تخصیص سهمیه بنزین و سوءاستفاده از کارت‌های هوشمند سوخت به عنوان یکی از دستاوردهای اجتماعی نام برد و گفت: با اجرای بزرگ‌ترین طرح مدیریت سوخت در کشور، بدون انجام سرمایه‌گذاری جدید مصرف بنزین کشور کاهش یافت.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه