فرماندار پاوه:

شهید حاج قاسم مصداق بارز بصیرت است

شهید حاج قاسم مصداق بارز بصیرت است
پرویز ایده پور فرماندار پاوه با بیان اینکه در روزهای آینده وارد دهه بصیرت می شویم، گفت: شهید حاج قاسم سلیمانی خود مصداق بارز بصیرت است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از هزارماسوله بعدازظهر امروز یکشنبه جلسه هماهنگی به منظور هر چه باشکوهتر برگزار نمودن ایام دهه بصیرت و هم چنین اولین سالگرد شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی با حضور اعضای شورای اداری و فرماندهان نظامی و انتظامی و نماینده ماموستا ملا قادر قادری امام جمعه ی پاوه در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.

فرماندار پاوه در این جلسه در سخنانی اظهار داشت: قلب هر انسان آزاده ایی با نام حاج قاسم سلیمانی به تپش می افتد چرا که حاج قاسم سلیمانی کسی است که در ذهنها و قلبها خواهد ماند.

ایده پور افزود: سردار سلیمانی از معدود کسانی است که حتی کسانی که با انقلاب اسلامی زاویه داشته و از کشور خارج شده اند از شهادت ایشان سخت متاثر شدند.

وی ادامه داد: سخنان سردار سلیمانی نباید بریده بریده در صدا و سیما پخش شوند سخنان حاج قاسم در میان ملل مختلف و دانشگاههای مختلف در دنیا تاثیر گذار و نوآورانه است باید بصورت مستمر و مداوم این سخنان تمام و کمال پخش شوند.

ایده پور اضافه کرد: سپهبد سلیمانی به هیچ جناح و گروهی و حتی کشوری متعلق نبود، او به خدا تعلق داشت.

فرماندار پاوه با بیان اینکه در روزهای آینده وارد دهه ی بصیرت می شویم  و شهید حاج قاسم سلیمانی خود مصداق بارز بصیرت است.

فرماندار پاوه اظهار داشت: مقام معظم رهبری یکی از بزرگترین استراتژیستهایی است که جهان به خود دیده است، استراتژیستهای ما در چند ماه گذشته عالی عمل کرده اند آنها کشور را از گزندهای بیهوده دور نگه داشته اند.

وی افزود: انتقام خون شهیدان سپهبد حاج قاسم سلیمانی و دانشمند عالم شهید فخری زاده در موعد خود گرفته خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هزارماسوله,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

, ,

وی تصریح کرد: ما در این جهان نمی توانیم جزیره ایی زندگی کنیم ما باید با دنیا شریک باشیم و هم اکنون هم در رقابت منطقه ایی هم با قدرتهای جهانی و هم با قدرتهای منطقه ایی هستیم.

,

ایده پور اظهار کرد: تغییرات در منطقه با سرعت انجام می شوند، درک تغییرات لازمه ی مدیریت است و ایران هم اکنون در منطقه قدرت بلامنازع است و قدرتهای جهانی و منطقه ایی این موضوع را درک کرده اند.

,

وی افزود: کسانی چون حاج قاسم سلیمانی؛ رسیدن کشورمان را به جایگاه قدرت منطقه ایی که در سطح جهانی تاثیر گذار است سرعت بخشید.

,

فرماندار پاوه خاطر نشان کرد: فضای مجازی کشور فضایی غیر تخصصی است باید از طریق لیدرهای فضای مجازی این سامانه ی تاثیر گذار را به طریق علمی مدیریت کرد. 

,

وی اضافه کرد: در عصر دیجیتال و نسل چهارم صنعت و فناوری های پیچیده هستیم همه ی ما باید تغییر کنیم تا در آینده دچار خسران و زیان نشویم، سرعت تغییرات تکنولوژی و فناوری بسیار سریع انجام می گیرد. 

,

ایده پور گفت: هم اکنون پر رونق ترین سازمان ایران به دلیل جابجایی خریده های مختلف اینترنتی ادارات پستمان هستند.

,

وی ادامه داد: برخی بصورت مزمن فکر می کردند که داده های ایالات متحده در دنیا فصل الخطاب هستند و باید دنیا تابع سیاستهای مختلف این کشور باشد دیدیم که ترامپ از طرف مردم آمریکا انتخاب شد در حالی که هیچ تئوریی و نظریه ایی به جز تنش آفرینیهای بیهوده نداشت یکی از تغییرات فکری در جهان کنونی این است که آمریکا که به زعم خود رهبر جهان است توان سخت افزاری و نرم افزاری این ادعا را ندارد .

,

وی افزود: ما در مدیریت های میانی  باید از نظر ساختار اداری خود را به علم روز مجهز نماییم و به نسخه هایی که از بالا برایمان پیچیده می شود اعتماد کنیم چرا که استراتژیستهای فراوانی برای پیشبرد کشور و پیشرفت و ترقی آن دست بکار هستند.

,

ایده پور در پایان با بیان اینکه بزرگترین قدرت برای ما قدرت دانستن و درک است گفت: توصیه اینجانب این است که امر مطالعه در تخصص های مختلف در میان مدیران ما نهادینه شود.

,

 

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه