logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

داور اضافه کردیم تا حقی ضایع نشود؛

اصفهانیان: امیدوارم انتخابات سالمی در فدراسیون فوتبال برگزار شود/ اگر فضا مناسب باشد در انتخابات شرکت می‌کنم!

اصفهانیان: امیدوارم انتخابات سالمی در فدراسیون فوتبال برگزار شود/ اگر فضا مناسب باشد در انتخابات شرکت می‌کنم!
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فریدون اصفهانیان در رابطه با اضافه شدن داوران پشت دروازه در لیگ برتر اظهار کرد: باتوجه به این‌که پروتکل‌ها دارد رعایت می‌شود و فضای کشور در خصوص این بیماری رو به بهبود رفته است و مشکلاتی هم در این چند هفته به خاطر مسائل داوری در محوطه‌های جریمه داشتیم، داورهای پشت دروازه را اضافه کردیم تا اشتباهات را کم کنیم و خلاء VAR را پر کنیم تا تیم‌ها دیگر آسیب نبینند. ۵ پنالتی دیدار سپاهان و ماشین سازی هم به همین دلیل رخ داده است و دو داور پشت دروازه هم کمک می‌کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

او در پاسخ به شایعاتی مبنی بر این‌که گفته می‌شود به دلیل نزدیک شدن به انتخابات فدراسیون تعداد داورهای استان‌ها بیشتر شده است، گفت: نمی‌دانم چرا درباره این مسائل صحبت می‌کنند چرا که در تمام دنیا این مساله وجود دارد. در تمام دنیا به دلیل ضایع نشدن حق تیمی از VAR استفاده می‌کنند و در ایران هم به همین دلیل ما داور اضافه کردیم تا حقی ضایع نشود. یک عده در این خصوص صحبت می‌کنند اما نه ما و نه فدراسیون چنین قصدی نداریم. فصل قبل هم به دلیل کرونا تعداد داوران را از ۶ داور به ۴ داور کاهش دادیم و اکنون شرایط بهتر شده که داوران را بیشتر کردیم. شایسته ترین‌ها را انتخاب می‌کنیم و حتی از داوران برخی استان‌ها مثل سیستان و بلوچستان استفاده می‌کنیم. مثلا داوران مالدیو هم در جام جهانی حضور داشتند و مهم کیفیت آن‌ها است.

,

اصفهانیان درباره شایعاتی مبنی بر اختلاف او و مومنی عنوان کرد: مگر چند بار باید توضیح دهیم. همه گفته‌اند ماجرا چه بوده است. کمیته حقوقی هم این مساله را بررسی کرد و به نتیجه رسید ضمانت آن چک را به ما بدهند تا مشکل خاصی برای ما پیش نیاید.

,

او درباره انتخابات فدراسیون گفت: باتوجه به زمان بندی فیفا، فدراسیون هم دارد کار را پیش می‌برد و امیدوارم انتخابات سالمی ببینیم. شرکت کردن من هم بستگی دارد و باید ببینیم فضا چگونه است.

,

سرپرست کمیته داوران در پاسخ به این سوال که زیر قرارداد ویلتموس را امضا کرده بودید یا خیر، عنوان کرد: باتوجه به این‌که این قرارداد توسط رییس فدراسیون بسته شده بود و این‌که اختیارات در دست رییس فدراسیون بود، بعد از چند روز با رویت امضا کردیم.

,

او در پاسخ به این سوال که درست است که می‌گویند کسانی که زیر این قرارداد را امضا کردند، نمی‌توانند در انتخابات شرکت کنند؟ گفت: من نمی‌دانم چه کسی این‌ها را می‌گوید. ما تابع قانون هستیم.

,

اصفهانیان در رابطه با خبر به مزایده گذاشتن ساختمان فدراسیون توسط شستا گفت: خبرهای خیلی زیادی می‌آید و هر کسی از جانب خودش چیزی می‌گوید. قطعا مرجعی هم وجود دارد و کسانی که باید پاسخگو باشند، قطعا در این رابطه صحبت می‌کنند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه