logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

چشم انداز مثبتی برای مذاکرات هسته ای نمی توان متصور بود

چشم انداز مثبتی برای مذاکرات هسته ای نمی توان متصور بود
احمد پور خردمند گفت:انتخابات اخیر گنگره امریکا یقیناً تاثیر منفی بر روند مذاکرات خواهد داشت و این نکته را از سخنان روزهای اخیر اوباما و سایر مسئولین می توان متوجه شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا احمد پور خردمند کارشناس ارشد مسائل سیاسی در گفتگو با خبرنگار زیتون گفت:انتخابات اخیر گنگره امریکا یقیناً تاثیر منفی بر روند مذاکرات خواهد داشت و این نکته را از سخنان روزهای اخیر اوباما و سایر مسئولین می توان متوجه شد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, زیتون,

کارشناس ارشد مسائل سیاسی در همین زمینه افزود:دولت اوباما اکنون در اقلیت قرار دارد و جمهوری خواهان اساساً این مدل مذاکره با ایران را نمی پسندند لذا معتقدم مذاکرات مسقط چشم انداز مثبتی برای طرفین مذاکره ندارد.تحریم اخیر اشخاص حقیقی و برخی از شرکتهای ایرانی را نیز میتوان در همین پازل تحلیل کرد.

,

وی خاطرنشان کرد:غربیها بارها تاکید کرده اند که در صورت حصول توافق مشکلات شان با ایران حل نخواهد شد.

,

پورخردمند با اشاره به سخنان خرم مشاور وزیر امور خارجه گفت:این سخنان به نوعی پالس مثبت به طرف غربی در آستانه دور نهایی مذاکرات است .افرادی مثل خرم در تحلیل خود اینگونه براورد میکردند که تقارن 13 آبان با عاشورا ، روز استکبار ستیزی را در حاشیه قرار خواهد داد در حالی که متوجه نبوده و نیستند که ماهیت عاشورا استکبارستیزی است.هرچند روز 13 آبان بخوبی با عاشورا پیوند زده شد و فریاد مرگ بر امریکای ملت در روز عاشورا موید این نکته است.

,

پورخردمند در پاسخ به این سئوال که ادعای المانیتور مبنی بر حضور ولایتی در مذاکرات که این ادعا چقدر صحت دارد ،گفت:من خبری از حضور ولایتی در مسقط ندارم اما اظهارات چندی قبل مشاور رهبر معظم انقلاب نشان میدهد که نظام معتقد است تا آخر مذاکرات پیگیری شود و هیچ عقب گردی در روند مذاکرات از سوی ایران اتفاق نخواهد افتاد.

,

 

,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه