به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، حسن کامران عضو هیات نظارت بر مطبوعات و صداوسیما در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با سرویس فرهنگی آفتاب ری؛ با بیان اینکه صدا و سیما به عنوان قوی ترین، قدیمی ترین و موثرترین رسانه صوتی و تصویری در کشور آثار مستقیمی بر هدایت و مدیریت افکار عمومی کشور دارد؛ اظهار داشت: از جمله دغدغه های همیشه نظام و به خصوص مقام معظم رهبری که در مقاطع مختلف از آن به عنوان مطالبه یاد فرموده اند و انتظار می رود ریاست جدید سازمان مانند گذشته بلکه گسترده تر از دوره قبل به آن بپردازند، ارتقای فرهنگ عمومی در جهت جریان شناسی و دشمن شناسی است.
, شبکه اطلاع رسانی دانا،, سرویس فرهنگی آفتاب ری؛ ,وی در ادامه عنوان کرد: خوشبختانه در دوره گذشته پس از ماجرای غم بار فتنه، روشن نمودن افکار عمومی در راستای برجسته کردن خط انحراف پنهان شده در چارچوب انقلاب اسلامی در دستور کار قرار گرفت؛ از جمله برنامه های بسیار مفید و کارساز این سازمان مستندهای پژوهشی، گزارش های تحقیقی، مصاحبه های روشن کننده، اخبار دقیق و سخنرانی های بیدار کننده برای شکستن کمر فتنه آمریکایی – اسرائیلی بود.
,عضو هیات نظارت بر مطبوعات و صداوسیما در مجلس گفت: در زمانی که می رفت توطئه دشمن به ثمر بنشیند، این امواج روشنگرانه صدا و سیما بود که سموم تبلیغات رسانه ای سنگین معاندان و زخم خوردگان انقلاب پیروزمند اسلامی را کنار زد و آن را تصفیه کرد؛ به طوری که پس از مدت کوتاهی نقاب از چهره نفاق گرفته شد و جنگ تمام عیار رسانه ای به نفع جریان انقلاب و آحاد مردم رقم خورد.
,کامران افزود: توجه ویژه به ایثارگران و دفاع مقدس، یکی از نیازهای جدی نسل امروز است که باید همچنان ادامه یافته و با استفاده از روش های جدید و به خصوص با به کارگیری هنر، ارزش های دفاع مقدس در همه نسل ها و قشرها تبیین شود.
,وی ادامه داد: مستندهای موثر موسسه روایت فتح هم در زمینه دفاع مقدس و هم تبلیغ فرهنگ جهادی کشورهای دیگر مانند مقاومت اسلامی لبنان و فلسطین اشاره کرد که مورد استقبال گسترده مخاطبان هم قرار گرفت.
,عضو هیات نظارت بر مطبوعات و صدا و سیما در مجلس به سایر وظایف مهم صدا و سیما اشاره کرد و گفت: ایجاد فضا برای گسترده کردن تلاش ها در جهت مقابله با تهاجم فرهنگی است.
,کامران در ادامه یادآور شد: چندی پیش «هاوارد گوردون» تهیه کننده معروف آمریکایی سریال ۲۴ و هوملند در مصاحبه ای گفته بود تمام هم و غم و همّت ما بر این است که ایران را از جهت فرهنگی کنترل کنیم؛ زیرا این کشور با انقلاب اسلامی خود، جهش سیاسی فوق العاده ای در منطقه و جهان داشت و تاثیر زیادی بر جنبش های ضد استکباری گذاشت و اگر بنا باشد که از جهت فرهنگی هم دست برتر را داشته باشد، باید به تعبیری فاتحه استیلای آمریکا بر جهان را خواند. ما تمام قدرت رسانهای خود را در ۳۰ سال گذشته به کار گرفتهایم تا ایرانیها نتوانند تصویری از جامعه، دولتها و دولتمردان خود به دنیا ارائه کنند.
,وی همچنین تصریح کرد: اذعان دشمن به قدرت فرهنگی انقلاب و نقش رسانه ای صدا و سیما در گسترش فرهنگی که دشمن از انتشار آن هراس دارد به خوبی و به روشنی می توان نتیجه گیری کرد که رسانه ملی در خط مقدم مقابله با تهاجم فرهنگی قرار دارد.
,عضو هیات نظارت بر مطبوعات و صدا و سیما در مجلس گفت: حمایت از فیلم سازان ارزشی برای ساخت مستند و فیلم های کوتاه، برگزاری جشنواره و همایش فیلمسازان جوان، شناسایی نخبگان هنری و ارزشی که در عین دارا بودن استعداد رسانه ای، امکان شناساندن توانایی های خود را ندارند، می تواند راهی کارساز برای مقابله با این تهدید مهم به شمار آید.
,کامران در پایان خاطرنشان کرد: هر آنچه از فرهنگ ارزشی و دینی که با پیشینه و تاریخ تمدن کشورمان نیز تطابق کامل دارد؛ اعم از برجسته کردن معروف ها و ناپسند دانستن منکرات، ترویج ساده زیستی، رعایت انصاف در بیان دیدگاه ها، ارتقاء کمی و کیفی شبکه های رادیویی و تلویزیونی، مطالبه ای است که نه تنها رهبر معظم انقلاب و مسئولین، بلکه آحاد ملت انتظار دارند تا در دوره جدید شاهد ترویج هنرمندانه و خلاقانه آن باشند.
,انتهای پیام/ش
]
ارسال دیدگاه