در گردهمایی فرهیختگان علمی و فرهنگی در کرمان تأکید شد؛
فروپاشی نظام لیبرال دموکراسی؛ نتیجه شهادت شهید سلیمانی/ دانشگاهها و مدارس محل پرورش جبهه مقابله نرم افزاری با استکبار هستند
پیش از ظهر امروز اختتامیه جشنواره علمدار و گردهمایی فرهیختگان علمی و فرهنگی در استان کرمان با حضور مسئولان ارشد استان، مسئول سازمان بسیج دانشجویی کشور و حشمت الله قنبری در محل مصلی امام علی(ع) کرمان برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان؛ پیش از ظهر امروز اختتامیه جشنواره علمدار و گردهمایی فرهیختگان علمی و فرهنگی در استان کرمان با حضور مسئولان ارشد استان، محمد جواد نیک روش مسئول سازمان بسیج دانشجویی کشور و حشمت الله قنبری استاد حوزه و دانشگاه در محل مصلی امام علی(ع) کرمان با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان, راه آرمان,,
به همت شهید سلیمانی خاورمیانه ای بر مبنای اسلام ناب شکل گرفته است
, به همت شهید سلیمانی خاورمیانه ای بر مبنای اسلام ناب شکل گرفته است, به همت شهید سلیمانی خاورمیانه ای بر مبنای اسلام ناب شکل گرفته است,سردار محمد مطهری ضمن عرض تسلیت ایام فاطمیه و سالگرد سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی با تأکید بر اینکه حاج قاسم در همه ابعاد سلامت بود، گفت: ایشان به ویژه در بُعد آمر به معروف و نهی از منکر و برای ایران بیش از چهاردهه مجاهدت کرد.
,فرمانده لشکر پیشکسوتان دفاع مقدس سپهبد شهید سلیمانی ادامه داد: شهید سلیمانی برای مانایی انقلاب کوشش و تلاش های زیادی را متحمل شد چرا که بنا به فرموده امام راحل حفظ نظام اسلامی از اوجب واجبات است.
,وی بیان کرد: شهید سلیمانی در مقابل با منکرهای بزرگ آمریکا، اسرائیل، حزب بعث عراق که در دوران دفاع مقدس کمر برای نابودی نظام جمهوری ایران بسته بودند؛ حاج قاسم کمر همه آنان را شکست.
,سردار مطهری افزود: شهید سلیمانی شمشیری که دشمنان برای نابودی ایران ساخته بودند و گروه هایی همچون داعش، حزب بعث عراق و .. را ایجاد کرده بودند تا علیه اسلام ناب محمدی اقدام کنند، را شکست.
,فرمانده لشکر پیشکسوتان دفاع مقدس سپهبد شهید سلیمانی خاطر نشان کرد: دشمنان چندین هزار میلیارد دلار هزینه کردند تا خاورمیانه را به میل و باب خود شکل دهند؛ اما به همت حاج قاسم سلیمانی خاورمیانه ای بر مبنای اسلام ناب محمدی و به دلخواه انقلاب اسلامی شکل گرفت.
,

, افول آمریکا با یک شتاب ویژه مشهود است/ دانشگاه ها و مدارس؛ محل پرورش جبهه مقابله نرم افزاری با استکبار هستند
, افول آمریکا با یک شتاب ویژه مشهود است/ دانشگاه ها و مدارس؛ محل پرورش جبهه مقابله نرم افزاری با استکبار هستند, افول آمریکا با یک شتاب ویژه مشهود است/ دانشگاه ها و مدارس؛ محل پرورش جبهه مقابله نرم افزاری با استکبار هستند,محمد جواد نیک روش پضمن عرض تسلیت ایام فاطمیه و سالگرد شهادت شهید سلیمانی با اشاره به برگزاری گردهمایی فرهیختگان علمی و فرهنگی در استان کرمان گفت: آنچه که در این محفل بیش از هر مسئله دیگر جای بحث دارد، تحقق انتظار امام امت مبنی بر غلبه نرم افزاری بر هیمنه پوچ استکبار است.
,مسئول سازمان بسیج دانشجویی کشور با تأکید بر فرموده مقام معظم رهبری در زمینه سیلی سخت نسبت به ترور و به شهادت رساندن سپهبد شهید سلیمانی عنوان کرد: با نگاه به شرایط حاکم متوجه خواهیم شد که افول آمریکا با یک شتاب ویژه مشهود است.
,این مقام مسئول با بیان اینکه پایه های رژیم استکبار سست است؛ اما حضور آنها در کیلومترها دورتر از مرزهای جغرافیایی متأسفانه در کشورهایی چون افغانستان، عراق و .. شاهد هستیم، تصریح کرد: آمریکا به عنوان پیشقراول استکبار در جهان سال ها است که در لایه های مختلف تلاش کرده است تا هژمونی خود را بر ملت ها در ابعاد مختلف تحمیل کند.
,وی ادامه داد: ابعاد هژمونی استکبار در لایه های مختلف پنهان است و مقابله با آنها نیز هم سربازان خود را می طلبد که محل پرورش این جبهه یعنی مقابله نرم افزاری با استکبار دانشگاه ها و مدارس هستند و ما نیز به عنوان کسانی که خود را مدیون حاج قاسم می دانیم؛ امیدواریم رهپویان خوبی برای ایشان باشیم و برنامه های جدی در این زمینه داشته باشیم.
,نیک روش با اشاره به اینکه نهاد علم دانشگاه تربیت نیروی متخصص را به عهده دارد که در امور یک کشور تأثیر گذار هستند، ابراز کرد: چنانچه ریشه های اندیشه و دانش مبتنی بر مکتبی باشد که حاج قاسم پرورش یافته آن مکتب است؛ می توانیم امیدوار باشیم که راه شهید سلیمانی را با شتاب و افتخار ادامه خواهد یافت.
,مسئول سازمان بسیج دانشجویی کشور دانش را از دیگر وظایف نهاد علم دانشگاه دانست و بیان کرد: در این زمینه باید در لایه های نرم، حوزه های علوم انسانی، اجتماعی و فناوری های سخت فعالیت داشته باشیم.
,این مقام مسئول تأکید کرد: در نهاد علم دانشگاه مکتب شهید سلیمانی باید ترویج داده شود تا بتوانیم به افق های روشنی که برای گام دوم انقلاب اسلامی ترسیم شده دست یابیم.
,وی با تأکید بر اینکه جوهره مکتب شهید سلیمانی جهاد و مقاومت است که نتیجه آن چیزی جز فتح نیست، اظهار کرد: مکتب حاج قاسم تجلی مکتب عاشورا و امامین انقلاب اسلامی است که این مهم برای ملت مقاوم ما و جهان آشکار شد.
,نیک روش با بیان اینکه مکتب حاج قاسم، فاتح پرور است، خاطر نشان کرد: مکتب ایشان، مکتب جهاد و مقاومت است و چنانچه این مکتب در ابعاد اقتصادی پیاده و اجرا شود وضعیت کنونی ما که محل رخنه دشمن شده است، به گونه ای دیگر خواهد شد.
,

, نتیجه شهادت شهید سلیمانی، فروپاشی نظام لیبرال دموکراسی است/ حاج قاسم؛ منتشر کننده هویت بزرگ استان کرمان است
, نتیجه شهادت شهید سلیمانی، فروپاشی نظام لیبرال دموکراسی است/ حاج قاسم؛ منتشر کننده هویت بزرگ استان کرمان است, نتیجه شهادت شهید سلیمانی، فروپاشی نظام لیبرال دموکراسی است/ حاج قاسم؛ منتشر کننده هویت بزرگ استان کرمان است,حشمت الله قنبری پیش از ظهر امروز در اختتامیه جشنواره علمدار و گردهمایی فرهیختگان علمی و فرهنگی ضمن عرض تسلیت ایام فاطمیه و سالگرد شهادت سردار سپهبد شهید قاسم سلیمانی با بیان اینکه دو روز و دو شب در اسلام از روزهای استثنایی است، گفت: یک شب آن شبی بود که رهبر عالیقدر اسلام پیامبر اکرم (ص) به امر خداوند مکه را ترک کرد.
,این کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه ترک مکه، مقدمه ای شگفت انگیز و مهمی دارد، ادامه داد: سران قریش با همه پیچیدگی و ظرافت هایی که در تدوین و برنامه ریزی های خود داشتند به این نتیجه رسیدند که باید برای حل مشکل خود و تداوم سلطنت و سیطره استکباری خود، چاره ای را برای پیامبر بیاندیشند.
,این استاد حوزه و دانشگاه افزود: بعد از مشورت، تصمیم نهایی بر این شد که چهل تروریست ورزیده، با مهارت و شجاع از چهل طایفه اصلی قریش را مأمور کنند تا با حذف پیامبر راه توحید را در این کره خاکی را به بن بست برسانند.
,وی با اشاره به اینکه خداوند بر پیامبر اسلام (ص) وحی فرستادند و ایشان را از فتنه قریش آگاه ساخت، عنوان کرد: سران قریش که پیامبر را مانع برنامه های استبدادی خود می دیدند و بنابراین برای حذف ایشان برنامه ریزی کردند.
,قنبری با تأکید بر اینکه انتظار مدار و مرحمت از سوی دشمن خلاف عقل است، ابراز کرد: مکر خدا بالاتر است و بنابراین خدای متعال کلیدی را در دست پیامبر(ص) قرار داد و در آن شب که از هزار ماه پر مخاطره تر بود، امام علی علیه السلام را احضار کرد و ایشان را از نزول وحی مطلع ساختند و پیامبر اکرم (ص) فرمودند که در بستر من بیارام تا من شهر را ترک کنم؛ علی علیه السلام فرمودند بعد از آنکه من در بستر شما قرار گیرم چه خواهد شد؛ ایشان فرمودند که اسلام تداوم پیدا خواهد کرد.
,این کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه پیامبر اکرم (ص) و امیر المومنین علی علیه السلام نور واحده هستند، تصریح کرد: در آن شب پر مخاطره علی علیه السلام ضامن راه خدا بود و ایشان به عنوان رکن آئین توحید در کره خاکی شایستگی داشت در آن بستر قرار گیرد و آن چه را به جان بکشد که قرار بود بر جان پیامبر وارد شود.
,این استاد حوزه و دانشگاه اظهار کرد: ده سال بعد همانند این ماجرا تکرار شد؛ زمانی که پیامبر رفیق اعلی را پسندید و به ملاقات ذات اقدس الهی رفت؛ تمامی برنامه ریزی هایی که قبلا برنامه ریزی شده بود دقیق تر و به روز تر در مدینه پیامبر ظهور و بروز پیدا کرد و در این شرایط امام علی علیه السلام مورد هدف قرار گرفت و هدف قرار گرفتن ایشان از همان جنسی بود که رسول خدا با آن مواجه بود که در آن انسانیت انسان را نشانه رفتند.
,وی با بیان اینکه شهید سلیمانی 63 سال در این عالم زندگی کرد، افزود: حاج قاسم در همه دوران زندگی خود مجاهدت، خودسازی و عبودیت کرد؛ ایشان در دوران عمر انقلاب یک انقلابی وفادار بود و اگر حاج قاسم در هر مقطعی از انقلاب و دوران دفاع مقدس به شهادت می رسید، یک شهید شاخص بود.
,قنبری بیان کرد: شهید سلیمانی در شرایط استثنایی با مرگ استثنایی رو به رو شد و در همه دوران زندگی خود و به ویژه در دوران فرماندهی نیروی قدس سپاه و در محور مقاومت اسلامی حاج قاسم در معرض شهادت بود و با شهادت بیگانه نبود و با آن رفاقت و انس داشت.
,این کارشناس مسائل سیاسی عنوان کرد: با گذشت یک سال از شهادت سپهبد شهید سلیمانی هر فردی در هر گروه، باور و اعتقادی، فضائل شهید سلیمانی را توصیف و بیان می کند؛ حاج قاسم این موجود شگفت انگیز همانند سری از اسرار الهی بود که نو به نو بر آن اضافه می شود و هر چه که دشمنان و دوستان در باره این شخصیت بیان می کنند، همه در دامنه وجود شهید کم به نظر می رسد.
,این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه زمانی حاج قاسم اسمی در کرمان بود و البته ایشان قلمرو اسلامی و فرمانده شجاع برای همگان است، تصریح کرد: کرمان شخصیت های بزرگ و گمنامی را دارد که اهل آسمان به آن مباهات می کنند و در بین آنها شهید قاسم سلیمانی منتشر کننده این هویت بزرگ است.
,وی با اشاره به اینکه حاج قاسم در این دنیا حتی در قبر به یک لحد کوچک کفایت کرد تا خداوند متعال بدن شهید را با این کیفیت بپذیر، افزود: حیف بود اگر شهید سلیمانی به دست داعش به شهادت می رسید؛ حاج قاسم روح بزرگی داشت و هیکل او قدرت تحمل آن را نداشت؛ زمانی که راه می رفت مشخص بود که این جسم به زحمت افتاده است.
,قنبری با تأکید بر اینکه حاج قاسم آدم خوب و بنده ممتازی بود و به قدرت عبودیت به این مقام متعالی رسید؛ شهید سلیمانی جنس رفتنش از این عالم همانند مرادهایش بود، گفت: حاج قاسم آمیخته در حبل المتین بود و او علاقمند بود که مانند کربلایی ها شهید شود، سر او را بر نیزه کنند و شهر به شهر او را بگردانند.
,این کارشناس مسائل سیاسی بیان کرد: شهید سلیمانی که مورد اصابت قرار گرفت، طلوع کرد، آن هم یک طلوع بی غروب و آفتاب وجود او که تلالو یافت قلب هر انسان مؤمن و غیر مؤمن را در خود فرا گرفت و روشن کرد.
,این استاد حوزه و دانشگاه با تأکید بر اینکه شهادت شهید سلیمانی نقطه عطف مهم تاریخی است، اظهار کرد: پس از شهادت حاج قاسم دنیا شاهد تحولات مهمی شد؛ در روز شهادت ایشان عنوان کردم که اثر وضعی شهادت حاج قاسم، اضمحلال نظام لیبرال دموکراسی است و در طی گذشت یک سال از شهادت حاج قاسم در تمام دوران حیات آمریکا، نظام سلطه به این اندازه فعلی تحقیر نشده است.
,وی با بیان اینکه شهید سلیمانی یک فرهنگ مهم بندگی و فرهنگ ساز ولایت مداری است، عنوان کرد: ایشان یک تاریخ از مفاهیم دقیق است که باید مورد مطالعه قرار گیرد.
,قنبری با اشاره به اینکه حاج قاسم عرفان ناب، عبودیت مطلق و ذوالفقاری در دستان حیدر است، ابراز کرد: زمانی که به سخنان او را گوش می دهیم، ایشان دردهای جامعه را عنوان می کند؛ شهید سلیمانی یک اسوه است تمام شدنی نیست.
,این کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه ملت ایران و عراق حاج قاسم را به بالاترین درجات آسمانی بدرقه کردند، اظهار کرد: حاج قاسم یعنی صداقت داشتن با مردم، دست ادب و اطاعت به ولی امر مسلمین بر سینه نشاندن، با پاکیزگی و طهارت زندگی کردن، منت نگذاشتن بر مردم، خستگی ناپذیر بودن، خدمت بی منت کردن برای مردم، بیرون آمدن از قصرها و کاخ ها و حاج قاسم یعنی برای خود حق قائل نبودن.
,این استاد حوزه و دانشگاه خطاب به شهید سلیمانی در پایان خاطر نشان کرد: حاج قاسم! خداوند جان من را قربانی غبارهای زائران تو کند؛ تو برای آنچه که خدایت مقرر کرده بود دست و پا زدی و ما فرار کردیم و ما در دنیا خودمان دست و پا زدیم؛ ما را یاری کن و دستگیر ما باش و در خلوت هایی که برای انس تو است برای ما نیز دعا کن و برای ما هدایت بخواه.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه