روایتی از دیدار آیت‌الله مصباح و رهبر انقلاب/ علّت اصرار به بوسیدن دست حضرت آیت‌الله خامنه‌ای

روایتی از دیدار آیت‌الله مصباح و رهبر انقلاب/ علّت اصرار به بوسیدن دست حضرت آیت‌الله خامنه‌ای
عضو مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) خاطره‌ای را نقل می‌کند که در آن، آیت‌الله مصباح یزدی، علت ارادت خود به مقام معظّم رهبری و نیز اصرار به بوسیدن دست ایشان را بیان می‌کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛یکی از ویژگی‌های بارز مرحوم آیت‌الله محمدتقی مصباح یزدی، اظهار ارادت و عشق به رهبر معظّم انقلاب بود. آیت‌الله مصباح یزدی بارها در سخنرانی‌های خود، همه را به اطاعت محض از ولی فقیه دعوت می‌کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
در همین راستا، حجّت‌الاسلام محمّد عجمین از اعضای مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) به نقل یکی از دیدارهای آیت‌الله مصباح یزدی با رهبر معظّم انقلاب می‌پردازد.
,
 
,
وی می‌گوید: «یک بار به اتفاق آیت‌الله مصباح به دیدار مقام معظّم رهبری رفته بودیم. در این دیدار، حاج آقا با اصرار، دست مقام معظّم رهبری را بوسیدند. سپس حاج آقا و مقام معظّم رهبری، مدتی همدیگر را در آغوش کشیدند و مثل دو عاشقی که گویی سال‌ها همدیگر را ندیده‌اند، یکدیگر را در بغل می‌فشردند. همه حاضران از مشاهده این صحنه منقلب شده بودند.
,
 
,
پس از پایان دیدار و در مسیر بازگشت از حاج آقا پرسیدم: ظاهراً روابط خیلی دوستانه‌ای با مقام معظّم رهبری دارید؟ حاج آقا تأملی کردند و فرمودند: ما از حدود ۴۰ سال پیش با هم آشنا هستیم و همدیگر را می‌شناسیم. من قبلاً هم به ایشان علاقمند بودم، امّا این اظهار علاقه و محبت را  که می‌بینید، تنها به خاطر روابط دوستانه نیست. من به‌صورت جدّی و با تمام وجودم ایشان را نائب امام زمان عجل‌الله تعالی فرجه‌الشریف می‌دانم و وقتی که اصرار می‌کنم تا دست ایشان را ببوسم، گویی دست امام زمان را می‌بوسم. این یک رابطه دوستانه و از روی رفاقت نیست، بلکه اظهار ارادت و موّدت به نایب امام زمان و ولی امر مسلمین است».
,
 
,
انتهای پیام/
,
 
,
منبع: فارس 
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه