رییس پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی؛
۳۰ اخلالگر ارزی در آذربایجانغربی دستگیر شد
سرهنگ رستمی گفت: ۳۰ نفر از افرادی که با وجود دریافت ارز، اقدام به واردات نکرده بودند، دستگیر و به مقام قضایی ارجاع داده شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اروم نیوز، سرهنگ بهمن رستمی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: در این رابطه یکهزار و ۶۱۰ میلیارد ریال اخلال ارزی در این استان شناسایی و با عاملان آن برخورد شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز،,وی اضافه کرد: این افراد، ارزهایی شامل دلار، یورو، لیر و دینار عراق را دریافت کرده بودند ولی اقدام اقتصادی با آن انجام نمی دادند.
,رییس پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی آذربایجان غربی، ادامه داد: همچنین این افراد با صرافی های غیر مجاز در ارتباط بوده و اقدام به خرید و فروش ارز دریافتی در بازار می کردند.
,سرهنگ رستمی گفت: پس از ارجاع پرونده آنان به تعزیرات حکومتی، برای این افراد مقادیر قابل توجهی جریمه در نظر گرفته شده است.
,انتهای پیام /
]
ارسال دیدگاه