logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

سبقت مشکلات از وعده‌های روحانی در جنوب شرق کشور؛

صف‌های گاز در سیستان و بلوچستان همچنان پابرجاست/ از قاچاق سیلندرهای ال.پی.جی به افغانستان تا تخلفات آشکار فروشندگان

صف‌های گاز در سیستان و بلوچستان همچنان پابرجاست/ از قاچاق سیلندرهای ال.پی.جی به افغانستان تا تخلفات آشکار فروشندگان
درحالی سال‌ها از وعده روحانی برای رسیدن گاز به سیستان می‌گذرد که شهروندان این دیار همچنان در صف های طولانی و در جدال با سرما و کرونا به دنبال تهیه سیلندرهای گاز هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، صف گاز یکی از بزرگ‌ترین مشکلاتی است که در سال‌های اخیر بر دوش شهروندان سیستان و بلوچستانی سنگینی می‌کند معضلی که در هشت سال گذشته دولت هم نتوانسته آن را برطرف کند.

با آغاز زمستان سرد امسال مردم در سیستان و بلوچستان همانند سال‌های گذشته با این مشکل روبه‌رو شده‌اند و باید برای دستیابی به یک سیلندر گاز ۱۱ کیلویی ساعت‌ها در صف و سرما بمانند، همچنین برخی از افراد نیز برای تهیه آن به شرکت‌های سیلندرپرکنی مراجعه می‌کنند، مکانی که این روزها شاهد خیل عظیمی از جمعیت است.

لوله گاز برخلاف وعده‌ای که رئیس‌جمهور کشورمان داده بود هنوز به بیش از 70درصد شهرهای بزرگ استان از شمال تا جنوب نرسیده است و تامین گاز تمامی استان از طریق تانکر و سیلندرهای گاز انجام می شود.

طبق معمول در زمستان مصرف گاز افزایش می‌یابد و این امر باعث می‌شود تا تقاضا زیاد و عرضه کم شود، یکی از مهم‌ترین دلایلی که عرضه گاز در فصل زمستان با مشکل روبه‌رو شود قاچاق آن به کشورهای افغانستان و پاکستان است، به گونه ای که چند روز قبل سپاه پاسداران موفق به کشف میزان قابل‌توجهی از سیلندرهای گاز قاچاق شد.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
قاچاق، یکی از دلایل عرضه کم گاز در سیستان

فریدون عرب، کارشناس مسائل اجتماعی در گفت‌وگو با خبرنگار ما گفت: قاچاق گاز سال‌هاست در سیستان و بلوچستان خودنمایی می‌کند و برخلاف قاچاق سوخت کمتر به آن توجه می‌شود.

وی افزود: قاچاق سوخت درگذشته یک فعالیت همگانی برای مرزنشینان استان محسوب می‌شد اما با ایجاد دیوار مرزی پدیده‌ای جدیدی در بین افراد خاص به وجود آمد که منجر به خارج کردن گاز به‌صورت قاچاق از مرز شد.

عرب ادامه داد: برخی از شرکت‌های گاز معمولاً درصد قابل‌توجهی از سهمیه گاز خود را به‌صورت آزاد به فروش می‌رسانند چرا که امر برای آنها سودهی بیشتر خواهد داشت.

این کارشناس مسائل اجتماعی اظهار کرد: برخی از شرکت‌های گاز برای اینکه بتوانند میزان گاز بیشتری را در محیط کمتری حمل کنند دست‌به‌کار بسیار خطرناکی می‌زنند و میزان ۵۰ کیلو گاز را در یک کپسول کوچک به‌صورت فشرده قرار می‌دهند.

وی ادامه داد: بارها دیده شده که این کپسول‌ها به‌اشتباه بین مردم توزیع می‌شود و باعث به‌وجودآمدن خطراتی ازجمله ترکیدگی لوله و یا شلنگ گاز شده است.

مکانی برای ذخیره گاز ایجاد شود

حجت‌الاسلام مجتبی عزیزی امام‌جمعه شهرستان زابل نیز با انتقاد از روند توزیع گاز در زابل به خبرنگار ما گفت: مشکل گاز سال‌هاست در زابل و استان پابرجا است و مسئولان باید یک راهکار مفید برای این موضوع پیدا کنند.

وی افزود: ذخیره گاز در جایگاه‌های توزیع امروز یک امر ضروری محسوب می‌شود تا هنگامی‌که خودروهای حمل‌کننده با تأخیر وارد منطقه می‌شوند مردم از این منابع ذخیره شده استفاده کنند.

امام‌جمعه زابل همچنین گفت: امید داریم تا مشکلات این‌چنینی از منطقه سیستان برچیده شوند چرا این‌گونه معضلات با پیگیری مسئولان قابل‌حل است.
 
, قاچاق، یکی از دلایل عرضه کم گاز در سیستان, قاچاق، یکی از دلایل عرضه کم گاز در سیستان,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, مکانی برای ذخیره گاز ایجاد شود, مکانی برای ذخیره گاز ایجاد شود,
,
,
,
,
,
,
,

5 فروشنده متخلف گاز در زابل جریمه شدند

رضا شهری زاد رئیس اداره صنعت، معدن تجارت زابل دراین‌خصوص به خبرنگار ما گفت: با توجه‌ به وجود صف‌های گاز و امکان تخلف از سوی فروشندگان، بازدید از روند توزیع روزانه انجام می‌شود.

وی افزود: از ابتدای ماه جاری تاکنون ۶۳ مورد بازدید از فروشندگان گاز مایع در زابل به انجام رسیده است که در آن تعداد پنج تخلف از سوی فروشندگان کشف شده است.

شهری زاد ادامه داد: برخی از فروشندگان ممکن است در روند توزیع گاز تخلف گران‌فروشی و کم‌فروشی انجام دهند که این موارد را باید شهروندان به تلفن ۱۲۴ اداره صمت گزارش دهند.

سیستان نیازمند جایگاه ال پی جی

محمد سرگزی نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی نیز دراین‌خصوص به خبرنگار ما گفت: ناوگان حمل‌ونقل گازی در منطقه سیستان باید تقویت شود و این موضوع را از طریق وزیر نفت پیگیری کرده‌ایم.

وی افزود: همچنین در شمال استان نیز نیازمند ایجاد یک جایگاه ال پی جی هستیم تا برخی از بار مشکلات گازی کاسته شود.

سرگزی خاطرنشان کرد: همچنین نقص لوله گاز از زاهدان به زابل به طول ۷۰ کیلومتر و تسریع در روند لوله کشی گاز در داخل شهر از دیگر مشکلات گازکشی به زابل است که باید مرتفع شود.

انتهای پیام/

, 5 فروشنده متخلف گاز در زابل جریمه شدند, 5 فروشنده متخلف گاز در زابل جریمه شدند,
,
,
,
,
,
,
,
, سیستان نیازمند جایگاه ال پی جی , سیستان نیازمند جایگاه ال پی جی ,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه